Mindig cseréltek pelust séta előtt?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha nem teszem tisztába, mert csak egy kicsit nedves a pelusa, nem fázhat meg tőle ilyen hidegben?2010. jan. 27. 08:51
1/9 anonim válasza:
Ki szoktam cserélni minden séta előtt. De erre még nem is gondoltam, hogy megfázhat a nedves pelustól. Még, hogy mindig kicseréltem...
3/9 anonim válasza:
Én mindig kicserélem, egyrészt, nehogy megfázzon, másrészt, nehogy amiatt legyen rövidebb a séta, mert esetleg kényelmetlen neki a nedves pelus.
4/9 anonim válasza:
Én nem, ha nem úgy jön ki.
Napi 5 pelus fogy el nálunk.
Nagyjából így vannak a cserék: 7-kor, 11-kor, 14-kor, 17-kor, 20-kor.
14 hónapos, még nem fázott meg egyszer sem.
5/9 anonim válasza:
akkor szoktam kicserélni ha úgy érzem már elég pisis.igen,hogy ne fázzon,másrészt hogy nehogy kijöjjön a ruhájára is,aztán meg azért fázzon meg.én nem tudok és nem is akarok időre pelust cserélni,mert változó mennyit iszik,és ha épp séta előtt fél órával cseréltem akkor nem kap ujjat.
6/9 anonim válasza:
Én is időre cserélek pelust, persze ha többet ivott, vagy érzem, h kaki van, akkor cserélek hamarabb, de nálunk is kialakult, h 8-kor, 10-kor, délben, 4-kor, és 8-kor van teli a pelus. Éjszaka meg egyáltalán nem cserélek, mivel teljesen száraz már.
Sétakor ellenőrizni szoktam, ha pisis, cserélek, ha épp csak pici van benne, akkor nem.
8/9 anonim válasza:
Én szoktam, de nem emiatt. Most gondoltam csak bele ebbe, hogy megfázhatna-e? de hát mi van, ha kicseréled és amíg belerakod a babakocsiba pisil egy hatalmasat? Nem hiszem, hogy bárki is megnézné,akkor ugyanúgy megfázhatna. meg hát fel is van nagyon öltöztetve, be se megy oda a hideg.
9/9 anonim válasza:
Azért cserélek, mert így jön ki a ritmus. Ebéd, pelenkacsere, és indulás sétálni. Az még eszembe sem jutott, hogy pisis pelenkától megfázhat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!