Angliai anyukák, Milton Keynes-ben vagy környékén élők, lenne kedvetek ismerkedni, barátkozni?
Figyelt kérdés
Már 9 éve itt élek, de sajnos nicsenek barátnőim. Férjemmel szívesen ismerkednénk, ő angol. Jelenleg foster carer vagyok és egy 9 éves kisfiút nevelünk. Már egy éve próbálkozunk a gyermekáldással, eddig sajnos sikertelenül. Néha egyedül érzem magam. Jó volna egy közös séta, vagy egy kávé melletti kötetlen beszélgetés valakivel.
Ha van közületek valaki aki szívesen ismerkedne kérem írjon.
2010. jan. 26. 23:47
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én szingli anyuka vagyok, nagylányom 2 és fél éves.
Sajnos kicsit messzebb vagyok Milton Keynes-től, Cherry Hintonban lakunk, de ha unatkoztok, keressetek meg!
07588452024
2/2 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy hogy írtál, de sajnos másfél órai út a távolság közöttünk :) Azért köszönöm. Üdv.
2010. jan. 27. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!