16 hos fiamnak par napja nem tudom furdesnel visszhuzni a bort a futyijen, es kicsit piros is . Mit tanacsolnatok?
Nem lehet, hanem biztos. Az orvos egyszerűen átmetszi és kész. Inkább még kiskorában kerüljön sor erre, mint később, kamaszkorában, amikor úgy is muszáj lesz.
Nem beszélve arról, hogy a lenőtt fityma alatt nem lehet tisztán tartani a p_csöt. Mindenféle zűr lehet belőle.
Nem értek egyet a 00:38-as válaszolóval. Ha 2 éves korig nem nyúlunk hozzá akkor tuti, hogy letapad.
Nekem anno a doktornőnk azt mondta, hogy 1 éves koráig ne bántsam, így is tettem. Aztán 9 hónapos volt a fiam mikor begyulladt neki, kétszeresére dagadt. Rögtön vittem az ügyeletre, és szabályosan lecsesztek, hogy miért nem húzogattam neki.6 hónapos korától kellett volna húzogatni. Ezért meg kellett műteni, nem metélték körül, csak kitágították a bőrt. Azóta szépen hátrajön, nincs vele semmi gond. Ha nem vesszük észre időben, akkor nem tágítják, hanem körülmetélik. Szóval eleve nagy hülyeség, hogy 2 éves korig nem bántsuk.
Koszonom mindenkinek a valaszokat! Jovo heten elmegyek vele a dokinenihez, adjon ra valamit o, nalunk sajnos nincs vedono (Romania)...
Arra is gondoltam, hogy lehet azert gyulladt be neki, mert amikor pelenkazom, a kis kezeivel mindig el kezd ott matatni, talan valami bakteriumot odavihetett a kezevel. Minden esetre a betadinos kremet megkerdezem a patikaban.
Megegyszer koszonom!
Tovabbra is varom hasonlo tapasztalatokkal rendelkezo anyukak valaszat.
Jo egeszseget midenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!