Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 hos fiamnak par napja nem...

16 hos fiamnak par napja nem tudom furdesnel visszhuzni a bort a futyijen, es kicsit piros is . Mit tanacsolnatok?

Figyelt kérdés
Elore is koszonom.
2010. jan. 26. 23:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekorvost. Komolyan. Lehet, hogy fitymaszűkülete van.
2010. jan. 26. 23:09
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Nem lehet, hanem biztos. Az orvos egyszerűen átmetszi és kész. Inkább még kiskorában kerüljön sor erre, mint később, kamaszkorában, amikor úgy is muszáj lesz.

Nem beszélve arról, hogy a lenőtt fityma alatt nem lehet tisztán tartani a p_csöt. Mindenféle zűr lehet belőle.

2010. jan. 26. 23:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Eddig hatra lehetett huzni neki, ez kb egy hete tart. Nem lehet, hogy begyulladt? Valami krem nincs ra? Mindenesetre most megijedtem, biztos elmegyunk a dokihoz vele.
2010. jan. 26. 23:18
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
Én úgy tudom, hogy 2 éves korig nem is szabad húzogatni. Lehet, hogy pont azzal csináltad a bajt. Vidd el orvoshoz mindenképp.
2010. jan. 27. 00:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia! Ez 2éves koráig bármelyik babával megtörténhet.Nem kell rögtön orvoshoz szaladni!Elég ha megmutatod a védőnőnek,aki szerintem ajánl neked krémet a problémára,és bizony ugyan úgy ahogyan kezdtétek ,előről kell kezdeni a kuki huzogatást.Ha nem fáj neki(ezt úgy értem hogy sír ha a piros résznél hozzá érsz)akkor semmi ok arra gondolnod hogy baj van,csak finoman,és óvatosan kell csinálnod.Minden jót nektek!
2010. jan. 27. 08:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem értek egyet a 00:38-as válaszolóval. Ha 2 éves korig nem nyúlunk hozzá akkor tuti, hogy letapad.

Nekem anno a doktornőnk azt mondta, hogy 1 éves koráig ne bántsam, így is tettem. Aztán 9 hónapos volt a fiam mikor begyulladt neki, kétszeresére dagadt. Rögtön vittem az ügyeletre, és szabályosan lecsesztek, hogy miért nem húzogattam neki.6 hónapos korától kellett volna húzogatni. Ezért meg kellett műteni, nem metélték körül, csak kitágították a bőrt. Azóta szépen hátrajön, nincs vele semmi gond. Ha nem vesszük észre időben, akkor nem tágítják, hanem körülmetélik. Szóval eleve nagy hülyeség, hogy 2 éves korig nem bántsuk.

2010. jan. 27. 09:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, nekünk a gyulladásra betadin kenőcsöt adtak.
2010. jan. 27. 09:38
 8/10 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek a valaszokat! Jovo heten elmegyek vele a dokinenihez, adjon ra valamit o, nalunk sajnos nincs vedono (Romania)...

Arra is gondoltam, hogy lehet azert gyulladt be neki, mert amikor pelenkazom, a kis kezeivel mindig el kezd ott matatni, talan valami bakteriumot odavihetett a kezevel. Minden esetre a betadinos kremet megkerdezem a patikaban.

Megegyszer koszonom!

Tovabbra is varom hasonlo tapasztalatokkal rendelkezo anyukak valaszat.

Jo egeszseget midenkinek!

2010. jan. 27. 19:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Kamillás ülőfürdő tuti segít a gyulladást lecsökkenteni.
2010. jan. 29. 13:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak is be volt gyulladva pár hete a fütyije. Nekem a védőnéni a kamillateát mondta, hogy azt főzzek és azzal kel naponta többször is lemosni (én kis vattával csináltam). Főztem egy jó nagy lábasnyi kamillát és egy részéval a fütyit mosogattam, egy részét megitta, a maradékot esze a fürdővizébe öntöttem. Kb 2 nap alatt látszott a javulás.
2010. jan. 29. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!