ABC design Astro+ babakocsiról tapasztalatok?
Nagyon tetszik, csak az a baj, hogy a sportrész csak 150 fokig dönthető és nem tudom, hogy ez mennyire lesz jó majd a babának??? Hordozót is szeretnénk hozzá venni. Első gyerek, így nincs tapasztalatunk.
van hozzá mózes, tehát tök mind1, h a sportrséz meddig dönthető. :) egyébként személyes tapasztalatom nincs, szépek nagyon, csak állítólag nem nagyon bírják a strapát.
a quinny kocsikat viszont mindenki dícséri, az ára kb ennyi.
Arra gondoltam, hogy ha már a sportrészt használjuk és elalszik, akkor mennyire lehet kényelmes, hogy csak 150 fokig dönthető. Mivel nincs tapasztalatom, ezért kérdeztem.
A Quinny-t nem nézegettük még, de azok drágábbak valamivel.
nézd meg a bergonokat is
sokkal olcsóbb azért sok ám egy babakocsiért 100 valahány ezer. Mi 45 ért vettük és nagyon bevált. Persze, lehet, hogy neked mások az igényeid.
Szia,hát nagyon drága!
Szerintem-és ez az én véleményem-ne vedd meg,egy olcsóbb és praktikusabb kocsi is épp megfelelő!
Az én lányom 10 hónapos,és már nem igazán használjuk ki a kocsinkat,már vettem egy könnyebb és praktikusabb sportkocsit!
De,ha megteheted,hogy megvedd,akkor szerintem jó kocsi,amit kinéztél!Sport részt csak azután használod majd,ha ülni tud már!
Szia,
én nagy ABC Design rajongó vagyok. Nekünk egy Pramy Luxe van és nagyon szeretem.
Csak jókat tudok róla írni és szerintem nagyon strapabíró.
Találtam neked valamit, nézd meg: Szerintem van más színben is. Remélem segítettem.
Az első babakocsinál az a baj, hogy rózsaszín és fiunk lesz. Pedig ezt már én is néztem, jóval olcsóbb.
A fekete-narancs nem rossz!
Még nem döntöttünk, úgyhogy várom a javaslatokat is!
És azt is figyelembe kell venni babakocsi vásárlásnál, hogy milyen utakon tolod majd.
Nekünk ABC hordozónk van, az nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!