Rossz anya vagyok, ha hagyom a 8 hetes babámat sírva elaludni az ágyában?
Offolok bocsi.
De aki sírni hagyja a babát, meddig sír, míg elalszik?
Én egyszer-kétszer kénytelen voltam hagyni, evés, fürdés miatt , plusz van egy 2 évesem, kb 20-30 percet sírt, de húúú... Szóval ha 1 óráig bírja, akkor addig "kell" hagyni? :S
nem vagy rossz anya!!!!
én is hagytam a babámat sirni, persze..megprobáltam, hogy adtam neki enni, simogattam a hasát, a kis homlokát, sétáltam vele, ringattam, dudoltam neki..stb. stb. mindenen csak még jobban bepörgette magát. végül mikor már láttam, hogy nem használ semmi, szépen betettem a kiságyba és elmentem zuhanyozni. mire végeztem már aludt is.
6-os vagyok.
Kedves 7-es. Bocsi, de 3 gyerekem van....
Igen van olyan, hogy nem tudsz rögtön odamenni a babádhoz, de itt a Kérdező szinte beismerte, hogy direkt hagyja sírni. Szégyen. Ott ül mellette vagy fekszik és nézi meg hallgatja ahogy sír szegény? Persze, hogy bepörgeti magát, ilyenkor talán fel kellene venni, nem arra várni, hogy mikor fárad el a sírásban szegényke.
Egy 2 hónapos babáról van szó! Mi lett volna a legkisebb fiammal, amikor 2 hónaposan este sírt, én meg hagytam volna, mert nem akarom elkényeztetni, közben meg lázas lett az oltástól! Szóval, ne beszéljünk már hülyeségeket, hogy elkényeztetjük. Én 3 gyereket nevelek és egyik sem lógott rajtam talán már 1,5 éves koruktól. Előtte meg teljesen normális, ha valaki hallott már a szeparációs szorongásról, az tudja miről beszélek.
Ugyanakkor, másik, hogy egy 8 hetes babának pont hogy kezdődhet a hasfájós korszaka. Bizony, Kedves Kérdező, ezek együtt járnak a kisbabás korszakkal, ami nem kellemes. Aztán jön még a fogzás is, ami miatt nehezen aludhat el. Ezt vállaltad, te akartad, akkor csináld azt, amit egy anyának!!
Aztán most jöhet a lepontozás.
18: véletlenül is lehet sirni hagyni? :) persze hogy direkt hagyja.
az a baj hogy azok a szerencses anyak, akiknek a babaja 10-15 perc utan elalszik nemi segitseggel es napi 16 orat alszik, nem tudjak megemeszteni hogy vannak pár hetes babak akik napi 8-12 orar alszanak es azert is ugy kell alomba imadkozni oket.
tovabbbra is kivancsian varom azok valaszat akik szerint egy percet sem sirhat a gyerek, hogy mit tegyunk akkor, mi, rossz helyzetben levo, alul muvelt, netalan fiatalon szulo es ezert eleve kovetesre itelt anyukak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!