4hós babára ti adtok cipőt?
Figyelt kérdés
Pl ha kiviszitek most hordozóba, mit adtok rá?2014. nov. 2. 22:38
1/10 anonim válasza:
én anno alaposan betakartam, nem adtam rá cipőt.
2/10 anonim válasza:
nem adtam rá én sem cipőt egyikre sem...a rugi alá zoknit adtam és volt ilyen pufi egybe anorák, aminek volt bebújós része, szóval cipőt nem is tudtam volna rá adni
3/10 anonim válasza:
Én is mindig takarom. Esetleg egy plussz vastag zoknit húzhatsz még a lábára a takaró alá. Fiam 11 hónapos, és még mindig vastag zokni + takaró. A cipőcskét hamar lerugdossa.
4/10 anonim válasza:
én nem adok..most 7 honapos a fiam.
5/10 anonim válasza:
Én tutyit adtam a fiamra, amikor ilyen idő volt+ betakartam.
Hidegebben meg overall, ami egybe van, nem lóg ki a lába.
Cipőt akkor kapott, amikor járni kezdett.
Ha kocsicipőre gondolsz, azt adhatsz rá.
6/10 anonim válasza:
Nem. Talpas nadrágra kap még zoknit, aztán még be a rugdalózóba.
7/10 anonim válasza:
zokni+rugi+megegy zokni+labzsak+takaro.
8/10 anonim válasza:
6 és fél hónapos a babám, de én se adok rá cipőt. Vagy zokni, harisnya és még egy zokni, vagy zokni és tutyi van rajta.
9/10 anonim válasza:
Én adtam, kocsicipőt, bundás kocsicsizmát. Én 4 hónapos korukban alapból már nem adtam rájuk rugit, kisnaciban+ fölsőben voltak. Amikor átmeneti idő volt, akkor kintre a nacihoz adtam kocsicipőt a zoknira, amikor hidegebb lett, akkor harisnya+ kocsicipő. Amikor tél volt már, akkor bundás overál, aminek zárt volt a lábrésze.Plusz takarót meg még igény szerint, időjárástól függően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!