Próbáltátok már a mosódiót? Ekcémás a babám és szeretnék természetes anyagokkal mosni. Az öblítőt kiváltottuk ecetre, de a mosószer még maradt. Tapasztalatok érdekelnének.
Mennyi idős a babád?mert amíg nem "koszosak" a ruhái,addig nagyon jó,de amint piszkos,kajás,a dió nem ér semmit.
A Müllerbe lehet kapni vmi speckó mosószert ekcémás babáknak-sajna a nevét nem tudom,nekem is a bőrdoki ajánlotta.
De végűl nekünk elég volt az öblítőt teljesen elhagyni,semmivel nem öblítek,vagyis 2* csak sima vízzel.Én a dreft sensitivet használom,mostmér 4 hónapja tünetmentes a bébim.kop-kop-kop
Én használok mosódiót, a babaruhákat csak azzal mosom. Nekem bejött. A foltokat előzőleg valóban kezelni kell, mosószappan, vagy Domestos fehérítőt használok, de én eddig nem találkoztam olyan mosószerrel, aminél a retkes ruhát csak bedobom a gépbe, és rettenetesen intelligens módon megtalálja és kiszedi a foltot.
Én meg vagyok a mosódióval elégedve, finom, tisztaságillata van a ruháknak, és tiszta minden. És a kiadóssága sem mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!