Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Próbáltátok már a mosódiót?...

Próbáltátok már a mosódiót? Ekcémás a babám és szeretnék természetes anyagokkal mosni. Az öblítőt kiváltottuk ecetre, de a mosószer még maradt. Tapasztalatok érdekelnének.

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a babád?mert amíg nem "koszosak" a ruhái,addig nagyon jó,de amint piszkos,kajás,a dió nem ér semmit.

A Müllerbe lehet kapni vmi speckó mosószert ekcémás babáknak-sajna a nevét nem tudom,nekem is a bőrdoki ajánlotta.

De végűl nekünk elég volt az öblítőt teljesen elhagyni,semmivel nem öblítek,vagyis 2* csak sima vízzel.Én a dreft sensitivet használom,mostmér 4 hónapja tünetmentes a bébim.kop-kop-kop

2010. jan. 26. 14:35
 2/4 A kérdező kommentje:
szia!7hónapos,így ami kosz kerül rájuk az max.ételfolt...utánaérdeklődöm annak amit mondtál,köszönöm a válaszod:-))
2010. jan. 26. 15:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Én használok mosódiót, a babaruhákat csak azzal mosom. Nekem bejött. A foltokat előzőleg valóban kezelni kell, mosószappan, vagy Domestos fehérítőt használok, de én eddig nem találkoztam olyan mosószerrel, aminél a retkes ruhát csak bedobom a gépbe, és rettenetesen intelligens módon megtalálja és kiszedi a foltot.

Én meg vagyok a mosódióval elégedve, finom, tisztaságillata van a ruháknak, és tiszta minden. És a kiadóssága sem mindegy!

2010. jan. 26. 18:01
 4/4 anonim válasza:
Én is mosódiót használok az ikreim ruháihoz, meg vagyok elégedve. most kipróbálom a mosógolyót is, barátnőm ajánlotta, neki is ekcémás a kislánya.
2010. júl. 16. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!