Tápszeres babánál akinél nemrég kezdtük a hozzátáplálást normális hogy ez a 3. nap, hogy nem kakilt?
Kisfiam a kezdetektől tápszeres és soha nem volt olyan, hogy kihagyott volna egy napot kakilás nélkül... Tápszereseknél elég ritka ha nem kakilnak, anyatejeseknél elfogadott ha több napig nincs semmi...
Nem tudom, hogy mit adtál neki, ha a kezdő gyümölcsöket és zöldséget, akkor azoktól kellene hogy kakiljon szerintem.
Kisfiam pár hetes kora óta a Mecsek Baby teát itta, pici cukorral, lehet hogy ez miatt is volt minden nap kakija. Kamilla tea is jó lehet, de nem mindenki ajánlja és sok napon keresztül nem is szabad adni a babának.
Mivel kezdtétek a kóstolást?
Mi 3-4 hete kezdtük a hozzátáplálást, és azóta többet kakil mint előtte.
ha almával kezdtétek akkor előfordulhat, mivel az alma hasfogó hatású (ezért van az üveges bébikajákban is az alma mellé valami hashajtó hatású gyümölcs párosítva pl alma-őszibarack, alma-szilva).
adj neki őszibarackot vagy amikor nálunk már végképp semmi nem használt akkor szilvát kóstoltattunk vele, na az beindította :-)
Almával kezdtük "házival" de azt nem nagyon szerette.2napja az alma-sütőtök kombót kapja.
Eddig általában minden nap kakilt de volt hogy 1napot kihagyott.Akkor megpróbálom az őszibarackot.ma adtam kamilla teát.jó lenne ha attól produkálna valamit..
6-os ne beszélj már légyszíves butaságot..
"A népi gyógyászatban hashajtóként és béltisztítóként használták. Fogyasztása jótékony hatást eredményez az emésztési gondokkal küszködőknek."
vagy kérdezz meg egy gasztroenterológust ő is megmondja, a sütőtök hashajtó hatású..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!