Tudok tenni valamit a mellemmel, hogy könnyebben visszanyerje az eredeti formáját szoptatás után?
Tudom, hogy már sosem lesz olyan mint régen, de egyszerűen kétségbeejt, hogy mennyire megváltozott. 6 hónapja szoptatok. az még rendben lenne, hogy kétszer akkora, mint volt, de sajnos teljesen megereszkedett...
Van valami praktikátok?
A második gyermekem szoptatom, de biztos vagyok benne, már nem lesz olyan, mint régen. Egyszerűen megoldom majd csinos melltartóval, többet nem tehetek.
Szerintem ne foglalkozz a kinézetével, légy büszke arra, hogy szoptatsz! Sok nő odaadná melle szépségét csak azért, hogy szoptasson!
Én már megbeszéltem a párommal, hogy majd meg fogom műttetni. Nem akarok bele szilikont, csak fel akarom varratni. 75 C kosárról lettem 80 D kosár!! Nagyobb a mellem, mint a gyerek feje!!! Borzalom, tényleg... De azért annak örülök, hogy tud még szopizni.
Banyuci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!