Hogy emlékeztek vissza a várandósság időszakára?
Én nagyon szívesen, de egyben olyan furcsa is. Egész nap ráértem, ide-oda járkáltam, élveztük, hogy rugdos a baba, akkor ott volt a sok terhesgondozás, az UH-ok, amiket úgy vártunk, aztán az állandó pisilés, lábdagadás :) Az izgalom az 1. szülés miatt, stb..Olyan, mintha mindez nem is velem történt volna. Amúgy szívesen esnék teherbe megint, de azért még várunk :)
Linda
Nagyon nehéz terhességem volt :( sok sok problémával. De ahogy a lányomra nézek mindig eszembe jut, hogy jééé a pocakomban is állandóan nyüzsgött :D néha hiányzik a rugdosása. Na olyankor úgy mellkason tud rúgni, hogy a lélegzetem is elakad
8 hós baba anyukája
Nekem nem volt extra nehéz terhességem, csak a szokásos dolgok: hányás 3 hónapig, álmosság, fáradtság, gyomorégés. Aztán nőtt-nőtt a pocak, az utolsó hónapok és hetek nagyon lassan mentek. Nekem egyáltalán nem hiányzik. Egyedül az, amikor elkezd rúgdosni. De a végén már nagyon kint akartam tudni, mert sose hagyott este aludni, úgy rúgkapált. Mindezek mellet nagyon jó szüléseim voltak, szerencsés vagyok, de több gyereket nem vállalnék főleg a terhesség miatt.
egy 2 gyerekes anyuka
Én szívesen végigcsinálnám mégegyszer, néha hiányzik. Nekem is problémamentes volt a 9 hónap, mint az elsőnek, terhességi cukrom volt a legnagyobb problémám. Bár ha emiatt híztam csak 10 kilót, ami egyből le is ment a babuval, akkor a következőnél is vállalom a diétát és a rengeteg vérvételt...
Azóta is próbálnám ezt a diétát, de annyira rá vagyok kattanva az édességre, hogy szó szerint elvonási tüneteim lennének... az 5-szöri étkezés pedig... örülük, ha a reggelim megvan délben, az ebédem meg du 4-kor...
Na mindegy is. Szóval néha irígylem a barátnőimet, akik előtt még ott áll az utolsó 10-15 hét...
De az, hogy látom a babómon azokat a mozgásokat, amit a pocakban is produkált...hihetetlen. Annak a 9 hónapnak is megvan a maga szépsége és a babakorszakoknak is!
Köszönöm a válaszokat, remélem, lesz még több is :)
A terhességem nekem is problémamentes volt, a 37. hétig, aztán poz. nst, fenyegető hypoxia miatt szülésindítás volt. Csak a 2. nst-re mentem, aznap este pedig már a szülőszobán voltam. Na, annak az 1 napnak az izgalma nem hiányzik, de amúgy minden más igen :)Talán a szülés is, pedig nem volt könnyű, mert még fájásgyenge is voltam, elakadt a baba + 4100 grammal született a kisfiam :)
De hát másnak sem könnyű... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!