Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hós babának lehet babakek...

Hány hós babának lehet babakekszet adni? 4 hótól? Gondoltam reszelek a banán vag y alma mellé, hogy dúsabb legyen.

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 19:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Hogyne... 4 hónaposan még semmi mást nem kaphat, csak anyatejet, vagy tápszert, már ha vigyázni akarsz az egészségére. Kekszet minimum 8-10 hónapos kortól, de inkább csak 1 éves kor után szabad.
2010. jan. 25. 19:48
 2/14 A kérdező kommentje:
tápszeres 2 hónaptól. főzelékeket és gyümiket kap.
2010. jan. 25. 19:49
 3/14 anonim ***** válasza:

Szia

Én 6 hósan adtam neki kekszet először. Nem emlékszem,hogy van olyan amit 4 hótól lehet......

Egyébként a banán és az alma külön külön is megfogja szegényt hát még egybe...Próbáld úgy keverni neki,hogy egy olyan ami fogja és egy olyan ami meghajtja. pl banán barack stb stb stb stb

Mennyi idős a baba?

2010. jan. 25. 19:52
 4/14 anonim ***** válasza:
41%
Nincs igaza az előttem szólónak.Már 4 hónapos korban be KELL vezetni a lisztes ételeket a legújabb javaslatok szerint (Külföldön már régen bevezették)És adhatsz neki rendes kekszet is.A hozzátáplálást is el kell kezdeni,legkésőbb 6 hónaposan.Ha csak 7-8 hónaposan kezded,akkor te is itt fogsz panaszkodni,hogy a babád nem hajlandó semmit sem megenni.Érdemes visszanézned az anyukák panaszkodásait.
2010. jan. 25. 19:52
 5/14 anonim ***** válasza:

vannak kifejezetten babáknak való babapiskóták,kekszek,amibe nincs tojás.elméletileg 6 hós korától lehet nekik adni,de a fiamnak van olyan bébiétele amiben van babapiskóta.szal érdekes mert ilyenkor döntse el az ember h mikortól lehet adni.

egyébbként a fiam 5 hós és imádja a babapiskótát,csak ugy majszolja.olyan édes mikor az egész kis feje tiszta ázott piskótadarab és mosolyog a szájában a kezével tartott piskótával :DDD

2010. jan. 25. 19:53
 6/14 anonim ***** válasza:
33%

Akkor nézzétek meg azoknak az anyukáknak a panaszkodását, akik nagy okosan 4 hónaposan elkezdték a hozzátáplálást. De ne most, hanem pár év múlva! Szerencsétlen gyerekek. És az egész egyszerűen nem igaz, hogy ilyen korán be kellene vezetni. Csakhát a gyógyszeriparnak kellenek a hosszú távú páciensek...

Az én családomban nincs egy gyerek sem, aki 6 hónapos kora előtt bármit is kapott volna, mégsem volt gond a "normális" ételhez szoktatással, de nem is betegek, mint néhány korán hozzátáplált kortársuk.

2010. jan. 25. 19:56
 7/14 anonim ***** válasza:
42%
Könnyű az olyan anyukáknak másokat lefújjogni, ha szopik a baba 6 hónapos koráig. Sajnos az enyém nem, sőt a tápszer sem kellett neki sokáig, így én is elkezdtem a hozzátáplálást 3,5 hós korában. Mit gondolnak az ilyen anyukák, mi mit ettünk? Engem már 4 hónapos koromban tehéntejjel is etettek.... és semmi bajom.
2010. jan. 25. 20:02
 8/14 anonim ***** válasza:
59%
Az én babám is tápszeres,de nem hinném,hogy a kekszet el kellett volna kezdenem vele már 4hósan.Én a fokozatosságot betartanám,és elvileg még a tápszeresek is legkorábban csak 4 hósan kezdhetik a hozzátáplálást,először gyümivel,zöldséggel,de nem mindjárt keksszel.
2010. jan. 25. 20:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Mi tápszeresek vagyunk, lányom lassan 1 éves, kb. olyan 11 hósan adtam neki először babakekszet reszelve gyümihez. Nálunk nem jött be, nagyon megfogta a hasát:(
2010. jan. 25. 20:40
 10/14 anonim ***** válasza:
42%

2 hós korától hozzátáplálsz?????

Te jó ég!!!!

És ezt ki tanácsolta?

Reméljük nem lesz később semmi baja annak a csöppségnek:((

2010. jan. 25. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!