Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2,5 hete próbálkozom a mellétá...

2,5 hete próbálkozom a mellétáplálással, de egyre rosszabb!? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
5 hónapos a babám, eddig csak anyatejet kapott. 2-3 próbálgatok neki adni almát, krumplit, répát, sütőtököt külön külön vagy keverve, de alig bírok beleerőszakolni valamennyit, annál is hisztizik. Cici előtt nem hajlandó egyáltalán enni, így szoktam szopiztatni, de úgy hogy ne lakjon jól teljesen és utána próbálkozom. Tegyem félre kicsit ezt a dolgot? Napi 1 liter tejcsit iszik és még hízik tőle, nem állt meg a súlya.
2014. okt. 27. 17:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Beleerőszakolni?? Na így lehet megutáltatni a kanalat... Egy időre felejtsd el, próbálkozz 2 hét múlva.
2014. okt. 27. 17:36
 2/10 A kérdező kommentje:
nyilván nem lefogom vagy ilyesmi, csak nagyon nehezen és sok idő alatt tudok egy keveset is adni neki mert folyton kitolja a kanalat és a kaját is
2014. okt. 27. 17:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Nàlunk is ez volt a problèma, csak ő tàpszeres, èn azt csinàltam hogy kaja idő előtt kb 15- 30 percel elkezdtem kanalaztatni ùgy hogy èhes legyn de ne annyira hogy ne bìrja , hogy lassan telik a pocak...
2014. okt. 27. 17:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a doki meg a vedono h hat ho utan kezdjem, es csak levekkel. A te babad meg soha nem kellett h 'ragjon'csak ivott. Probald csak az alma meg a repa.levet, en ugy tudom igy kell elkezdeni.
2014. okt. 27. 17:45
 5/10 A kérdező kommentje:
almalével kezdtük, de azt is köpte ki egyfolytában
2014. okt. 27. 17:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Es ha egy kis anyatejjel elkevered es ugy adsz neki egy ket kanallal??
2014. okt. 27. 18:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a gondom. Itt beletolom, ott kilöki. Sztem türelem... (szintén anyatejes és nem hajlandó cumisüvegezni sem)
2014. okt. 27. 18:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is arra gondoltam, hogy keverd be anyatejjel, hátha úgy szívesebben elfogadja és először nyalasd meg vele az ujjaddal és utána add kanállal, mert lehet a kanáltól már így alapból rosszul van.
2014. okt. 27. 18:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Keverem anyatejjel mindig
2014. okt. 27. 19:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Pihentesd egy kicsit, még valsz. nem érett meg a hozzátáplálásra. Ha hízik anyatejtől, akkor nincs okod aggódni! Az én babám 8 hónapos, 2-3 kanálnál többet nem fogad el semmiből még most sem. Csak ő már nem hízik a tejtől :(
2014. okt. 28. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!