Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki nem szoptatott hanem...

Aki nem szoptatott hanem lefejte a tejet, meddig birtåtok?

Figyelt kérdés
Meddig volt tejetek? Meddig birtátok az àllandò fejegetėst?
2014. okt. 27. 12:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Másfél évig fejtem mindkettő gyereknek. A gyerek ritmusát követve, tehát eleinte 2-3 óránként, később mikor mást is evett, akkor 4-5x egy nap, végül már csak reggel-este. Volt igy is annyi tejem mindig, hogy sosem kellett tápszerrel pótolnom.
2014. okt. 27. 14:51
 12/15 anonim ***** válasza:

5 hónaposnak fejek napi 3x már (csak). Eleinte 5x fejtem.

Estére tejpépet kap,azzal jól lakik,nem kel enni éjszaka.

Nappalra meg elég a tejem így is,egyszerre 160 és 300 ml közt tudok fejni (sokszor egy óra,mire végzek vele).

Tápszer általában havi 1 doboz fogy,ha pótolni kell időnként.

2014. okt. 27. 15:39
 13/15 anonim ***** válasza:
3 hónapos koráig
2014. okt. 27. 18:42
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Hát le a kalappal mindegyikőtök előtt, én már most 2 hét után utálom ezt az egész fejés dolgot. Másfél éves kisfiam mellett luxusnak számít napi 5 fejés, fejésenként fél óra...

Szoptatási tanácsadótól nem kértem tanácsot és nem is fogok, tudom hogy pici a mellbimbóm és akárhogy is gyömöszölöm a kicsi lány szájába, ha nem tud így szopni, nem tud. Bimbó védővel a kislánynak nem tetszik, de nekem is ugyan úgy fáj amúgy mintha nem is lenne védő a mellemen.

2014. okt. 28. 11:24
 15/15 anonim ***** válasza:

9-es vagyok!

Én ezen okokból beruháztam egy elektromos dupla Medela mellszívóra!Azzal sokkal gyorsabban végeztem!Ráadásul volt olyan,hogy a baba aludt én meg fejtem de csak rátettem a cicire közben meg tudtam olvasni,vagy netezni!

Én is utáltam mert azt az időt hazsnossabban is eltudtam volna tölteni,minden egyes nap megfogadtam,hogy ez az utolsó nap és elapasztom hisz más baba csak tápszeren nől fel....de aztán mindíg elkezdtem fejni már szinte rutin volt a napirendünkben!Így végül 9 hónapig bírtam de talán lehetett volna még tovább is de akkor a fiam már annyira nyitott volt az új ízekre,kajákra,hogy már nem láttam értelmét időt pazarolni!

2014. okt. 28. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!