Vas vitamint muszaj adni 3 honapos babanak? Nem eleg a d-vitamin?
Figyelt kérdés
Kislanyom 3 honapot betoltotte es a haziorvosom azt mondta,hogy adjak neki naponta 2 csepp vas vitamint( Ferrum Hausmann)6 honapos koraig. Muszaj ezt adni neki? Nem szivesen adnam,mert azt hallottam,hogy szekrekedest is okozhat, es volt mar ilyen problemank par hetes koraban! Szerintetek mit csinaljak adjak neki? Ha igen hany cseppet es meddig?2014. okt. 27. 11:38
1/4 anonim válasza:
Nekem egyik gyereknél sem kellett adnom, nem is hallottam róla, hogy kellene adni. Csak olyan esetről tudok, amikor vashiányos a baba
2/4 anonim válasza:
Nekem sem kellett adni egyik gyerekemnek sem. Viszont én megkérdezném a dokit, hogy mire fel javasolta. Mert ha vashiányos a baba, akkor székrekedés ide vagy oda adnám neki. De ha nincs vashiány, akkor nem adnám.
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat!
2014. okt. 27. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!