Van itt olyan egy évnél nagyobb baba, aki semmilyen felnőtt ételt nem eszik?
Gratulálok a barátnődnek, milyen barátnő az ilyen??
Az enyém 14 hónapos, szintén mindent turmixolok neki. Ő ilyen, ez van, kész, az érettségijén már meg fogja enni a darabos ételt. Én nem szenvedek ezen, néha megpróbálom, nem sikerül, nem baj, majd fog.
óóóó, az enyém 16 hónapos és most kezd el "felnőtt" darabos kajákat eszegetni.
úgy próbáld meg, hogy párolt zöldségeket vagy pl. banánt adsz a szájába vagy a kezébe, így kezdd el a daraboshoz szoktatni. nyugi, nem fog megfulladni. vagy pl. puhára főtt tésztát, egyenként.
én puhább körtedarabokkal kezdtem ősszel,meg répával és most jutottunk oda, hogypl. rizst, tarhonyát, tésztát megeszi, de a húst pl. nem
a barátnőd meg hülye.
Szia, szerintem egyedül még nem is kellene ennie, legalább is az én 14 hónapos kisfiam sem eszik egyedül egyáltalán, néha játékból kavargatja a tálkáját, bőven ráérnek még ezzel! Az elindulás miatt se aggódj, ha pár lépést megtesz egyedül, akkor már csak napok/hetek kérdése, napról napra ügyesebb lesz! És a legfontosabb, hogy ne törődj azokkal, akik osztogatják a "bölcs" tanácsokat, ekkora hülyeséget, hogy azért nem indult még el, mert pépet eszik! :))
Nagyon sokáig én is aggódtam, mert csak pépet evett, kb 1 éves koráig. Utána egy vacsoránál megkínáltam egy falat kenyérrel az én vacsorámból, játék közben kapta, megette. Utána a következő falatot. És így tovább. Kellett 2-3 hét, mire idáig eljutottunk, hogy eszik rendesen - bár hozzáteszem, vagy csak pép, vagy csak száraz kaja, a kettő együtt soha pl. darabos főzeléktől öklendezik...
Szóval a lényeg, ne erőltesd, kínálgasd a tiedből, főleg ami nagyon finom, hátha rájön, hogy mégsem olyan rossz ez :)
És tényleg meg fog törni a jég, bár én sem hittem el! :)
Kitartás!
csak azt nem értem, hogy ha mindannyian egyetértünk, akkor mi a fenének vagyok lepontozva 66 százalékra, az első válaszoló meg 74re...????!!!!
szerintem teljesen használható, gyakorlatias dolgokat írtamXDXDXD
Valaki megint szórakozik,mert más kérdésnél is láttam értelmetlen lepontozást...én mindenkit felpontoztam!!!:)
játék közben kinálgassam, vagy mikor az etetésidő lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!