Kivihetem a babámat -6, -7 fokban?
Holnap kell mennünk tanácsadásra a 10 hónapos fiammal. Eléggé messze van tőlünk a doki, 40 perc gyalog. Kocsival most semmiképpen nem tudunk menni. Kivihetem ebben a -6, -7 fokban? Vagy próbáljam meg átrakatni másik időpontra a tanácsadást?
Ti ki szoktátok vinni a babótokat ebben a -6, -7 fokban?
Köszönöm előre is a válaszokat

Mivel sokszor van elintéznivalónk, igen kiviszem. De sétálni is el szoktunk menni, legfeljebb fél-1 órát. Többet semmi esetre sem.
Nagyon jól fel kell öltöztetni (rétegesen) és pléd a babakocsiba alá-felé, mert könnyen kihűlnek még ők.
Amit nem teszek: soha semmit nem teszek a gyerek szája elé. Eddig azért nem, mert azt hallottam, beszívja a használt levegőt és az nem jó, a barátnőm mondta, hogy ráadásul így ki is nyitják a szájukat, és megfázhatnak. Max. cumit adok neki.
40 perc nem olyan sok, és a rendelőben átmelegedtek.
Meleg teát vigyél neki, biztos jó fog esni neki is.

Tegnap este -7 fok volt kint, mégis elmentem vele sétálni. Majdnem egy órát kint voltunk, de nagyon tetszett neki, be is aludt. Jól beöltöztettem, betakargattam, és biztosan nem fázott, mert akkor nyűgösködött volna. Adtam a szájába egy cumit, így a száján keresztül biztosan nem szívta be a hideg levegőt. (Annyira édesen kipirosodott a nózija, azt hittem megzabálom!)
Szerintem Te is nyugodtan kiviheted. Beöltözteted, betakarod, és nem lesz semmi baja, meglátod.
Banyuci

Szia,
Nagylányom iskolás és van egy 4 hónapos kislányom is.Minden reggel gyalog viszem iskolába és megyek is érte időjárástól függetlenül.Rétegesen öltöztesd fel....harisnya+nadrág+overáll.Én mindig így viszem ilyen hidegben.Arra figyelj,hogy ne fújja szemből a szél és akkor a hidegtől függetlenül egészségesen megjárjátok az utat.Üdv.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!