Akinek a babójának köldökgombája volt, mit csináltak vele?
Ez nem egy gombás fertőzés, hanem egy vadhús féle, ami a köldökcsonk leesése után marad vissza. Ha volt valakinél ilyen azzal mit csináltak? Légyszi segítsetek!
Létezik rá valamilyen homeopátiás készítmény?
Szia! A fiamnak is volt ilyen sajnos. 3 hónapos korában, amikor csípőszűrésre vittem a klinikára, megmutattam a sebésznek, és egy gyors mozdulattal "kikaparta". Ez elég szörnyen hangzik, de ne aggódj, engem jobban megviselt, mint a picit. Bekenték érzéstelenítővel, és utána egy pici kanálszerűséggel egyszerűen kivájták neki. Pár napig Betadinnel kenegettem, utána gyönyörűen rendbejött. Szerintem a homeopátiás szerek ezen nem segítenek, ezt sajnos ki kell vágni.
Egyébként szerencsére szonte nem is sírt, mikor csinálták, és utána rögtön megnyugodott.
Fiam már 14 hónapos lesz és még mindig ott van Neki!
A gyerekorvos azt mondja,hogy ér és elfog záródni, a bőrgyógyász azt mondta kenjem betadinnal, a gyereksebész beakar minket fektetni altatásos műtétre!
Kb 4 hónapos koráig lápiszolták!Már próbáltam rá aloe verát,
most sudocremmel kenem és néha egész jól besebesedik!Még a körömvirágon gondolkodom! Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!