A Papp vezetéknévhez szerintetek milyen lány nevek illenek ezek közül? Esetleg más ötlet? Valami különlegesebbre gondoltunk.
Ezek hogy tetszenek nektek:
-Emma
-Boglárka
-Abigél
-Adél
-Annabell
-Annabella
-Aletta
-Arabella
-Hanna
-Imola
-Kitti
Melyik tetszik a legjobban és melyik a legkevésbé?
A vezetéknév rövidségéből adódóan 1 vagy 2 utónév lenne jó hozzá?
Nekem az A betűsök nem tetszenek, muszáj PappA -nak lennie?
A PappI is remek... Szerintem gondoljátok át ezeket!
Ezek közül a Kitti és a Boglárka.
Nem muszáj, hogy A betűs legyen, csak szerintem jól hangzik.
Köszi a választ.:)
Írjatok nyugodtan ötleteket is, szívesen veszem.:)
Ha különleges akkor szerintem ezek:
Papp Jessica
Papp Vivien
Papp Pamela
Papp Scarlett
Papp Isabella
De ha azok közül,amiket írtál,akkor nagyon szép és izgalmas a : Papp Hanna Anabella (szerintem 1 n-nel szebb az Anabella )
Nekem az Adél és az Imola név tetszik ezek közül, viszont nagyon nem passzol a Papp-hoz!
Amiket felsoroltál azok közül csak a Kitti és Boglárka megy hozzá, meg talán a Hanna...
Azt hiszem jobb, ha mássalhangzóval kezdődő nevet választotok.
Szerintem Papp Emma,Papp Imola.
Többiek olyan furák együtt kimondva számomra.
De legviccesebb az Aletta ,mert papa lett a ... :D
De a név szép egyébként,ahogyan az Annabella és Arabella is,csak nem illik a vezetéknévhez szerintem.
Szerintem nem kell két keresztnév attól még hogy rövid a vezetéknév.Nekem rövid és kaptam két keresztnevet,na olyanokat,hogy egy papírt nem tudok aláírni a hivatalos nevemmel...
Hát ha különlegeset szeretnél, ne add az Alettát és az Emmát. Nekem van Pap Akaiéna Aletta és 2 Papp Emma ismerősöm. Amúgy nagyon szép nevek és mennek a Papp-hoz.
A legjobban a Papp Annabella tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!