Adhatok pickwick gyerekteát 6 hónapos babának? Kifejezetten az őszibarackízű csipkebogyó teára gondolok, hibiszkusszal.
Én nem adnék a koffein tartalma miatt. Lányom 1 éves. Ég mindig a humana baba teát issza ( instant )
Viszont egyik ismerősöm mar egészen kicsi fiának is zöld ill fekete teát adott . A gyümölcs teát nem javasolják 1 éves kor alatt.
Ha 100% gyümölcstea, egyáltalán nincs benne fekete tea, akkor nyugodtan adhatod. Az én fiam 8 hónapos, nekem is van itthon a Pickwick gyerekteája, amiben messze nincs koffein és azon gondolkodtam, hogy adok belőle, mert olyan gyümölcsből van, amit amúgy is ehet már.
Mondjuk inkább ezt, mint a Humana instant teát, ami tele van cukorral.
Az én fiam is a Pickwick gyerekteáját itta, igaz csak később, úgy 1 éves kora körül. Nem ízesítettem semmivel, csak a gyengére főzött teát itta. Még így is nagyon finom íze van.
Őszbarack és csipkebogyót szerintem már nyugodtan adhatsz a babádnak, max főzd gyengére és ne ízesítsd.
Azt már régen is hiányoltam, hogy nincs a dobozára írva, hogy milyen kortól ajánlják ezt a teát.
Soha nem adtam és nem is adnék instant teát a gyerekemnek. Tömény cukor és műanyag íze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!