Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha van elég mennyiségű és...

Ha van elég mennyiségű és minőségű tej, akkor a 3 hósok általában, átlagosan mennyi időnként éheznek meg? Mikortól alusszák át az éjszakát és ez mitől függ vajon, h átuludja-e vagy sem?

Figyelt kérdés
2008. aug. 12. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia az első babám 3 hónapos korátol átalussza az éjszakát.hogy mennyit és hogyan evett azt nem lenne reális leirnom mert kicsinek és 6 héttel korábban jött
2008. aug. 12. 13:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez nem a tej minőségétől függ.

A nagyobb kislányom 16 hós volt amikor átaludta, 15 hónapig szoptattam igény szerint.

A kisebb most 5 hónapos igény szerint szopik és nem alussza át az éjszakát. 3-4-szer kel éjjel. Hidd el ez nem tej, hanem baba függő.

Ne aggódj eljön az az idő amikor átalussza az éjszakát.

Csilli

2008. aug. 12. 13:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én babám 4 hónapos és még 2x-3x kel fel szopizni éjjel. Egyátalán nem bánom mert ha ő nem kelne fel nekem akkor is fel kellene kelni fejni, az pedig sokkal tovább tart és nincs is olyan hatékony mint megszoptatni a babát és visszaaludni. Az éjjeli szopik teszik biztos alapokra a nappali tejtermelést.
2008. aug. 12. 21:04
 4/4 anonim válasza:
Én egy 3 és fél hónapos kislány anyukája vagyok, és szerintem nekünk bevált az a módszer, hogy este a fürdés előtt és utána is szopizunk plusz még egy szer tizenegy körül és végigalussza az éjszakát már kb. egy hónapja. Persze vannak kivételek itt is, néha nyűgösebb, vagy ha front van.
2008. aug. 13. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!