3 hónapos babám 2- 2,5 óránként eszik nappal. Éjszaka csak egyszer kel fel. Nem 3-4 óránként kéne ennie?
Figyelt kérdés
Csak anyatejet kap.2008. aug. 12. 12:43
1/7 anonim válasza:
Én is erre vagyok kiváncsi, csak másképp fogalmaztam meg. A Te babád sír 2-2,5óránként? Le tudod mérni, hogy mennyit eszik? Én nem és azzal ijesztegetnek, hogy azért eszik ilyen sűrűn, mert kevés a tejem neki és ezért sűrűbben éhes. Te, mit tapasztalsz?
2/7 anonim válasza:
Az én babám is 2-2,5 óránként eszik és 4,5 hónapos. Van elég tejem, sokszor ki sem tudja szívni teljesen, de neki elég ennyi. Sosem mértem, hogy mennyit eszik. Szokszor szomjas inkább, meg engem akar. Szerintem ez normális. Majd ha többet tud enni egyszerre talán ritkábban is eszik. Az éjszakát viszont átalussza. Én hagyom, hogy akkor egyen amikor kér.
3/7 A kérdező kommentje:
Az én babám nem sírós,hanem cuppog,mikor éhes.Szerintem nem eszik sokat.Többször eszik keveset. Éjszaka,viszont 8 órás alvás után kiszívja teljesen a cicimet.Ne aggódj,ha normális a súlya és jó kedélyű,akkor biztos nincs semmi baja.
2008. aug. 12. 13:38
4/7 anonim válasza:
Sziasztok!
Az igény szerinti szoptatás arról szól, hogy akkor adtok a babának cicit, amikor ő igényli. Ez nem óra és mérleg függő.
Nekem 2 kislányom van a nagy 15 hóig szopott a kicsi 5 hós és még mindig csak szopik. Nem kell a buta tanácsokra hallgatni. Ha problémája van a babának úgy is jelzi.
Csilla
5/7 anonim válasza:
Nappal megeszi azt 2 óránként, amit éjjel kihagy.
Az én babám is lefekszik 21 körül, és reggel 7-ig alszik. Akkor viszont eszik egy óra mulva megint, majd 2 óra mulva, utána akár 3-4 órát is kibír, és megint eszik egy óra mulva. Tehát nappal osztja el azt, amit éjjel nem eszik meg.
Szerintem ezzel semmi gond, és a te babádnál sincs semmi gond.
8 hetes kislány anyukája
6/7 anonim válasza:
Nappal pótol, amit éjjel kihagy. Egy füzetbe írd a szoptatások idejének elejét és végét, és szerintem 4-5 nap alatt kiderül hogy van rendszer abban ahogy a babád eszik. Reggel pl hígabb a tej, bővebben is jön. Estére már egyre sűrűbb, több idő is eltelhet 2 szoptatás között. Az én babám 10percet eszik, utánna csak cumizna (gyakra elengedi, izeg-mozog vele) ezért le is veszem a ciciről. A cuppogás jó jel, nálunk totkkaparás a jel. A lényeg hogy ne hagyd sírni ha ilyen jól megértitek egymást, fő a bizalom és a biztonságérzet!
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2008. aug. 15. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!