Van köztetek olyan, aki rácsos ágy helyett hálós utazóágyat vett a babának?
Nekünk volt utazóágyunk, jobban mondva egy utazójáróka. Alapból volt hozzá matrac.
A kislányunk akkor aludt csak benne, amikor elutaztunk a nagyikhoz vagy hármasban ruccantunk ki, és pl egy hotelben/panzióban aludtunk. Megvolt a saját kis fészke, nagyokat aludt benne.
Itthon a nappaliban használtam néha, járókának. Jó volt, ha pl főznöm kellett és velem volt, vagy ha ajtót nyitottam a postásnak, és nem akartam, hogy a kicsi eltébláboljon.
Csak csendben megjegyzem, hogy a miénk most eladó...
Nekünk volt kölcsön több utazóágy is.Egy nagyon drága,jó minőségű is.Stabil nagyon,viszont hihetetlen zajjal jár a benne való mocorgás.Konkrétan:egyet fordul a gyere,jó nagy csiszatolás = aludni nem lehet tőle
És az alja kereszt léces,nem lapos,hanem rúd,így azért az hosszú távon matraccal sem jó szerintem,mert a súlya lenyomja és érződik alatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!