Amikor orrszi porszizom néha vér van benne kis vékonyka csík. Mitől lehet ez?
5 hós baba
arra gondoltam megpattanhatott valami hajszálér belül, ami esetleg "megesik" tekintve hogy nekik még lehet gyengébb az érhálózatuk, mert az arcán is vannak megpattant hajszálerek.
vagy más hogy gondolja?
Ha jól csinálod és jó helyre irányítod a szívófejet, akkor nem fog vérezni!
Én úgy csinálom, hogy leülök terpeszben, a baba feje a lábam között van, a combom alá teszem a kezét. Bár az én babám nagyobb, kapálózik, forgolódna, de így sokkal gyorsabban végzünk és jobban tudom irányítani a szívókát is.
3-as ja, ne szívja és remekül begyullad a füle. Pfff...
Szerintem csináld úgy, h előtte vmi tengeri vizes sós orr spray-t használsz, pl Sterimart. Befújod a nózijába, ez feloldja a taknyot, meg hát ugye nedvessé teszi az orrát belül. Vársz egy kicsit, kifolyik a felesleg, aztán szépen kiszívod neki.
Nem tudom amúgy hogy csinálod, de egyik orrlyuk be, másikat pedig körkörösen ki kell szívni. És nem szabad sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!