Lesz valami baja attól, hogy folyton ütögeti a fejét a kiságyba?
:))
Ilyet az én 10 hónaposom is csinál elég rég óta.
Olyasmi az ágya, mint a te babádnak. Én körbe tettem rácsvédőt, arra terítettem vékonyabb ágytakarókat. Így körbe van takarva (a rácsból sem látszik semmi), ha mászkál és ütögeti a kobakját, nem fájhat neki.
Ez csak egy rettentő rossz szokás ,ne aggódj . Lányom másfél évesen kezdte,mikor egyszerre 6 foga jött.Eleinte a rácsba verte,egy hónap után meg átszokott arra,hogy a matracba veri. De ugyanúgy hangos és idegesítő ez is,mert a fa kong így. 2 éves és csinálja,de csak éjjel és akkor sem mindig. És beszél,8 hónapos korától mond szavakat már.
Kisebbként meg a lábával dobogott állandóan,de jobb lett volna azért ha azt tartja meg,mert én sem örülök,hogy a fejét veri.De egyébként párom is csinálta még 6 évesen is,egy unokatesóm meg még 16 évesen is csinálta.Ő akkor nőtte ki,mikor már lett párkapcsolata,ugye tartósabbak voltak neki mindig.De amúgy ha megsimized a fejét,lehet abbahagyja.Igaz hogy enyém mondjuk sokszor félálomban csinálja inkább.
Szóval:nem lesz agyalágyult,mert én lányom elég okos a fejverése ellenére is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!