Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rossza anya vagyok ha a...

Rossza anya vagyok ha a kisfiamat hagyom sirni? Most próbálom megtanitani az egyedül alváshoz és hagyom sirni mert nálunk más módszer nem használ és megelégeltem hogy mindig kézben alszik!

Figyelt kérdés

Ma csináltam elöször és 45 perc alatt el is aludt egyedül de nem mondanám hogy orditott inkább hiszti volt!

5 percenként mentem be hozzá!

Mennyi idő mig megszokja és magától el fog aludni?

Igy majd éjjel is vissza tudja altatni magát?

2010. jan. 24. 11:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

14.12-esnek írnám, hogy nem csoda, ha egyedül alszik el egy három hónapos.Az én babám első perctől sírás nélkül egyedül aludt el este.Most négy és fél hónapos, este nyolctól reggel hatig alszik, akkor eszik, és még alszik kilencig.Nappal nem mindig sikerül egyedül aludni, csak cicin, de este mindig.Kb. két hete volt pár nap, amikor este nem akart aludni, és akkor kapott még cicit, de még ébren volt, amikor beraktam a kiságyba és egyedül aludt el.

2010. jan. 24. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!