Szerintetek is igaza van az ismerősömnek?
Nekem az 1 éves lányom 7-8 között kel. Megreggelizünk ha kell lemegyünk a boltba(ez ritka) én főzök felporszívózok delmosok port törlök. Ez nem minden napos csak a porszívózás a kutya végett. Próbállok gyors kaját főzni.
Közben játszok bent a lányommal.
11 kor alszik 1-1,5 órát. Ebédel és lemegyünk sétálni vagy a játszira.
3-fél négy fele feljövünk mert 4 kor megint alszik kb 1 órát. Felkel eszik. Majd 5 fele megint lemegyünk hat fél 7 ig. Negyed 8 kor fürdés majd vacsi. 8 fél 9 kor alszik.
Az ismerősömék felkelnek 9 körül esznek majd lemennekm játszani. Felmennek eszik a gyerek majd alszik kb 3-4 ig. Megint esznek majd lemennek olyan 5 6 körül sétálni 7 8 ig. Este 10-11 körül alszik el. Néha lefekszik vele aludni.
Sokszor kérdezem mit főzött de akkor azt mondja semmit szendvicset ettek.
Azt mondja nekem többet kéne kint lennem a gyerekkel. Ő csinálja jól mert ő nem veszi el a gyerektől az időt.
Én nem fogok lent lenni sötétben és sétálni a gyerekkel. Szerintetek is többet kéne lent lennem vele?
Szerintem nem kéne egymás jól bevált életritmusát kritizálni.
Számomra a te módszered szimpatikusabb, főleg, hogy nem szendvicsen él a gyereked, de nem hinném, hogy bármi baja lesz a gyerekének a szendvicstől (majd később kiderül, lett-e valami hiánybetegsége).
Szerintem nagyon jól csinálod. Az ismerősöd sem rosszul csinálja, csak máshogy. Jó nem kritizálni akarom de nekem fura, hogy szendvicset esznek, bár azzal sincs nagy baj, ha ez egyszer-egyszer előfordul és nem az általános. Bár úgy tudom a belgák is szendvicset ebédelnek. Nekem az is fura picit.
Amennyiben ez a lányod igényeinek és neked is megfelel, akkor nehogy változtass rajta.
Én lányom 2 éves,de 10 hónapos korától 1x alszik.Régebben ez fél 11-től volt 2-ig,most 12-től vagy fél 1-től 2-ig.
Kel reggel 7-fél 8-kor.REggelizik.Ha kell megyünk boltba,jó messzire tescoba hogy teljen az idő.Fél 11-re hazaérünk.Megnéz egy mesét,fél12 körül nekiáll ebédelni,alszik.Du ha kel,akkor városba megyünk csavarogni.Ez úgy van,hogy fél3kor indulunk kb és 5- fél 6-ra érünk haza.
Ha mosni kell,takarítani,főzni,akkor meg csak de vagy csak du megyünk valamerre.Egyik alkalommal intézem el amit kell,ő meg el van amgába addig,filmet néz meg segít nekem. 1 évesen is el volt magában,néha ránéztem.Játszani most sem szeret velem. És most alszik fél9-kor este,régebben már fél8-kor aludt.
Én el nem tudnám képzelni,hogy este 10-11-ig a nyakamon üljön a gyerek,mikor én már aludni akarok.Reggel viszont párommal max fél7-kor kelek,mert akkor kel a munkához,bár sokszor elöbb fenn vagyok.
Nekem jobban tetszik az az életforma, amit te viszel, szimpatikusabb.
Egyébként meg ne foglalkozz senkivel sem, nektek így jó, megfelelő, le van ejtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!