Kell-e a tápszert valamilyen vitaminnal pótolni?
Kislányom 5 hónapos, nem kell neki a tápszer. Már többfajta tápszert kipróbáltunk (ízesítettet is), de kiköpi. Amióta elkezdtük a hozzátáplálást, egyre kevesebb tápszert evett, de most ott tartunk, hogy nem kell neki. Már eszik húst, zöldségeket és gyümölcsöket.
Nem olyan választ várok, hogy próbálkozzak adni a tápszert, mert próbáltam és nem megy, hanem hogy van e olyan vitamin, amivel lehet a tápszerben lévő vitaminokat pótolni.
Szia!
Nem tudom, hogy kell e egyáltalán pótolni neki a vitaminokat. Erről kérdezd meg inkább a gyerekorvost. Mi is így voltunk, nem akart megenni semmilyen tápszert, de nekem még volt egy minimális tejem és nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy ne adjak neki semmit, etessem szilárddal, hagyjuk el a Konakion-t is és szoptassam még ameddig tudom. Én hallottam a Bébivit multivitaminról, adni is akartam neki, de az orvos azt mondta felesleges szerinte. Kérd ki a gyerekorvos véleményét róla. Nem hiszem, hogy itt kaphatsz kielégítő választ mert itt mindenki laikus, senkinek nincs orvosi diplomája. Szóval többet érsz vele ha szakértővel beszélsz erről.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!