A 2 hónapos oltásról mit kell tudni?
Figyelt kérdés
Ez már jár tünetekkel? Láz? Milyen időközönként kell mérni és mikor kell tenni valamit? Sírás? Nyűgösség? Alvászavarok? Kiütés, genny, stb...?
Mit kell tudni róla?
(A születés után kapott oltással semmi gond, szépen megérett, megsárgult és kiszáradt. Láza nem volt)
2008. aug. 11. 21:48
1/3 anonim válasza:
Az én babámnál semmi tünet nem jelentkezett.Amikor haza értünk a dokitól,adtam neki kúpot.Nem lett lázas,nem volt semmi gond.
2/3 anonim válasza:
Szerintem minden baba máshogy reagál, nekem 5 órán keresztül szabály szerűen sivalkodott, este belázasodott, kapott egy kúpot és utánna sem baj nem volt. A lázát akkor mértem amikor a homlok lázmérő jelzett a 38-nál. A 3 hósat egy hete kaptuk és semmi gond nem volt. Nem kell megijedni lehet, hogy a te babád fel sem veszi.
3/3 anonim válasza:
Az én lányomnak egyik oltás sem okozott gondot, most 5 hónapos. Nekünk azt mondta a doki, előre felesleges kúpot adni, csak ha már nyűgös és lázas(38 felett), akkor viszont kell de nagyon hamar le is viszi nekik.
Figyeld, hogy nyűgös-e, sirdogál-e, ha magasabb a testhője mérd vissza negyed óra múlva, ha kell, adjál neki kúpot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!