Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babám nem alszik...

Eniiii kérdése:

3 hónapos babám nem alszik nappal. Mitöl lehet?

Figyelt kérdés
Éjszaka alszik, nappal 2-3szor 30-40 percet és nem többet, egészem este 10ig. Tápszert váltottunk mert bukott, szóval már az sem baj. Mondják hogy örüljek neki, de szerintem ez ennyi idösen kevés alvás neki. Kap Mecsek Baby teát, az jó a pukikra, de lehet hogy attól alszik kevset a teától?
2014. okt. 15. 09:55
 1/3 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj.Annyit alszik amennyire szüksége van.Egyre többet lesz ébren felfedezi a világot.Ha amúgy jól alszik akkor nincs gond!Az én lányom 3 éves de még mindig felkel éjjel.
2014. okt. 15. 10:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is 3 hónapos, szépen végigalussza az éjszakát, este fél 9-9től reggel 9ig. Cserében napközben 2-3szor alszik 30-40 percet, mint Nálad, kedves kérdező. Én úgy vagyok vele, hogy ha nem nyűgös, akkor nincs nagy gond. :)
2014. okt. 15. 10:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Biztos nem a teától. Mi is adjuk és alszik a kislányunk nappal is. Minden baba más. Mi egy picit másik véglet vagyunk. 1,5 - 2 óra után elfárad a pici, és aludnia kell. Van egy tippem, hogy kisfiad van. Ők valahogy nem alszanak annyit nappal, és többet igénylik a mamit. (persze vannak kivételek)

Úgy gondolom a babád jobban tudja, és élvezd a nyugodt éjszakákat :)

2014. okt. 16. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!