8 hónap körüli babád mivel szeret játszani?
Velem :) (amúgy ez nem vicc)
A fal és bútorok mellett szeretközlekedni, nincs nagy házunk így szinte mindenhova eljut a falon, bútorok mellett kapaszkodva.
Amúgy a fogkeféjét és az ahhoz hasonló olyan rágcsálni valót szereti (dm-ben lehet venni)
Bár az én babám 10 hónapos, de azt tudom, hogy két hónapja az "akadálypályákat" szerette nagyon. Tudott előre négykézlábazni és mindegy volt neki, hogy min, de keresztül mászott. Letettem neki a földre díszpárnákat, nagy plüssállatokat, takarót összehajtva. Azon mászott össze-vissza.
Ült már, szerette és még most is szereti, ha a műanyag színes poharakat rakosgatom előtte, pörgetem.
Lufi/strandlabda is kedvenc. A lufit én félig fújom fel, akkor kicsi a valószínűsége, hogy kidurran és megijed. Így bele tud markolni, dobáljuk, madzagon rángatja.
Van egy alsó szekrény, amibe vastag bevásárlótáskákat, tésztákat tettem. Nagyon szereti kipakolni, csörgetni (de ülök mellette, nehogy kiszakítsa a zacskót).
Amikor a zoknikat párosítom, magam mellé ültetem,élvezettel "segít".
Sok van még, most ez jutott eszembe.
Nem tudom, mire gondoltál, kérdező. Ha konkrét játékokra/márkára, akkor bocsi én értettem félre :)
Köszi a válaszokat, pont ilyenekre gondoltam :) A fogkefe, a lufi meg a pakolászás nálunk is nagy kedvenc :D
Az én csajszim még nincs 8 hónapos, nem egy tornászbajnok, de ülni szépen ül már, az jobban izgatja, mint a mászás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!