A babám nyelve mindig fehér, azaz tejes, miért? Normális ez?
Figyelt kérdés
Hogy veszem észre a szájpenészt, mert viszont nem foltos.11 hetes baba2008. aug. 11. 16:53
1/5 anonim válasza:
Mindkét lányom nyelve fehér volt, néhányszor a védőnő is megijedt, hogy szájpenész, de mindig kiderült, hogy nem az, csak tej. Ha szájpenésze van, akkor az ajkai és belül a pofija is fehér, nem csak a nyelve!
2/5 anonim válasza:
Szia. Csatlakozom az előttem íróhoz,annyit még hozzátennék,hogy ha nem is szájpenészes érdemes borax glicerinnel kitörölni a száját.
3/5 anonim válasza:
8 hetes kislányom nyelve is legtöbbször fehér, de csak tejci. A szájpenész úgy tudom, főleg a szájpadláson jön elő. De 2 hetente úgyis látja a doki (legalábbis nálunk) akkor mindig megnézi.
4/5 anonim válasza:
Az én 6 hetes lányom nyelve is mindig fehér. A védőnő azt mondta, hogy szájpenész, de máshol nem és a nyelve hegye sem.
Kentem neki borax-glycerinnel, de ugyan olyan fehér.
Gondolom akkor nem szájpenész.
5/5 anonim válasza:
Szia! Onnan derül ki, hogy szájpenész-e, hogy le tudod-e gézzel törölni vagy sem. Ha szájpenész, az lehet csak a nyelven. Sajnos elég nehéz eltávolítani, mert pl. a nyelve hátuljához nem férsz hozzá. Nekem kb. 1 hónapig tartott, mert mindig kiújult. Használj szoptatás előtt antibakteriális tusfürdőt, és a cumit is napi többször ki kell főzni. Ha a borax nem használ, adjál neki normaflort. Az tuti bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!