Nem igazán kérdezni szeretnék. Most borzasztóan érzem magam. Szerintetek is hibáztam? Mással is történt már hasonló?
Szia!
Hát én még nemvagyok anya,de vállalom,hogy megnyugtatlak elsőként :) Kérdésedből megitélve,első gyerek a pici,ezért én semmiképp sem hiszem.hogy el kell magad itélni egy ilyen est miatt. Legközelebb majd jobban odafigyelsz az ilyesmire és kész. Nem vagy rossz anya,nyugi. És néha tényleg nem tesz jót a gyereknek,ha állandóan babusgatják,ugyhogy ebben is van valami igazság.
Hidd el.azok akiknek 3 akár több gyerekük is van,hibáznak még nagyobbat is. Ne érezd rosszul magad. Ilyesmi bárkvel megeshetett volna. Szerencsére nem történt baj és máskor majd jobban vigyázol. Fel a fejjel :)
Így Te is elfogod kényeztetni,ahogy én tettem...
Annyira a rabja lettem,még amikor aludt és kimentem
a szobából észre vette és már sírt is...
Amikor beteg volt ott aludhatott velünk a nagyágyban
(pár napig),megszokta és nem tudtam vissza szoktatni
a kiságyba!....
ne ess az én hibámba!
Nagyon köszönöm a biztatást. Az igazság az, hogy én is megijedtem. Igen tényleg első baba, bár igyekszem olyan anya lenni aki nem csinál a bolhából is elefántot. Leginkább az viselt meg, ahogy hozzám bújva aludt el a szokásos helyett pedig én hibáztam, ezt ő még ugyan nem tudja felfogni, de én igen, és ez pont elég volt.
Köszönöm még egyszer mindenkinek a válaszokat!
Szerintem se aggodj e miatt nagyon jol csinaltad hisz tenyleg nem rohanhatunk hozajuk ahanyszor megpisszennek foleg a segitseg nelkuli anyukak,nem tudom mennyi idos a babad?Az en kisfiam 10 honapos es mostmar tudom mijen az mikor azert sir mert baj van es mijen mikor csak epp rosszat almodik vagy hiszti csak a jsvsbol mar az elso hangbol felismerem szerintem erre majd te is rajossz kulonben velem is ugyanez tortent 2 honapj hogy almabol keserves sirassal ebredt es mire beszaladtam mar tele hanyta az agyat es azutan is miutan felvettem sugarba hanyt a baj az hogy nalunk sajnos nem a bofi miatt volt hanem gyomorrontas es 1 hetet korhazban is voltunk es talan ez alatt az ido alatt ismertem ki annyira hogy mijen is a sirasa ha baj van nagyon nehez volt es nekem idom sem volt vadolni magam abban a pillanatban mert porogtek az esemenyek de hal istennek ezt is a hatunk mogott tudhatjuk.
Ugyhogy ne vadold magad mert szerintem az anyukak 90% hasonlo hejzeteken tul esik.
Szerintem meg hagyd abba ezt az önostorozást. Ne haragudj, de mióta számít hibának az, ha valakinek pisilnie kell???ugyan már...pont hogy jól csináltad, hiszen a baba hason feküdt, este is ha nem büfizik a baba, inkább hasra fektetjük, hogy ha alvás közben becsúszik, ne legyen belőle baj.
Mindent jól csináltál, a lányod meg valszinű még jobban megijedt a te hisztérikus reakciódtól, és azért aludt el félelemtől reszketve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!