Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 11 hónapos babának milyen...

Egy 11 hónapos babának milyen etetőcumi kell?

Figyelt kérdés
Víziváshoz lenne szükség rá. Eddig nem használtunk cumisüveget, de most kellene. Milyet vegyünk neki?
2010. jan. 22. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Már nagy a babádd, szerintem csórös poharat vegyél inkább neki. Ha otthon vagytok akkor pohárból is itathatod, útközben meg a csőrös a legjobb. Ha mégis ragaszkodsz a cumisüveghez akkor azt mondanám, hogy nekünk hármas aventből ette a tápszert és a vizet is abból itta amíg nemm volt poharunk.
2010. jan. 22. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is csőröspohár, pl avent.

Vagy itathatod pohárból is vagy szívószállal.

2010. jan. 22. 13:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen a MAMost ajálanám.Kipróbáltam az adventest is de nagyon nem jött be.A mamnak 2 féfe is van a te kicsid számára az enyém 12 hónapos és nagyon szereti.
2010. jan. 22. 13:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én is csőrös poharat vennék neki, nekem a lányom 10 hónapos és csőrösből iszik. De egyébként ha cumisüveget akarsz venni /teához vagy vízhez/ akkor sima bárhol kapható baby bruinos lukas közepű a legjobb szerintem, mert ezt könnyedén megfogja ő is. És benne van a cumi is, ennél nem számít hogy mekkora lyuk van rajta.
2010. jan. 22. 13:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem használtatok cumisüveget, akkor szerintem már ne is szoktasd hozzá. Inkább tanuljon meg lassan pohárból inni. Utazáshoz jók a csőrös poharak. Mi az Aventes üveghez vettünk kemény itató fejet, szelepes így nem folyik ki az innivaló. Bár itthon kiveszem belőle a szilikont, mert a fiam így szivesebben használja.
2010. jan. 22. 14:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem kell már cumi. Vegyél szivószálat, vagy szopókás üveget. Azzal próbálkozz.

A lányom 22 hónapos és mindenféle üvegből, pohárból egyedül iszik,

2010. jan. 25. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!