Egy 11 hónapos babának milyen etetőcumi kell?
Figyelt kérdés
Víziváshoz lenne szükség rá. Eddig nem használtunk cumisüveget, de most kellene. Milyet vegyünk neki?2010. jan. 22. 13:30
1/6 anonim válasza:
Már nagy a babádd, szerintem csórös poharat vegyél inkább neki. Ha otthon vagytok akkor pohárból is itathatod, útközben meg a csőrös a legjobb. Ha mégis ragaszkodsz a cumisüveghez akkor azt mondanám, hogy nekünk hármas aventből ette a tápszert és a vizet is abból itta amíg nemm volt poharunk.
2/6 anonim válasza:
Szerintem is csőröspohár, pl avent.
Vagy itathatod pohárból is vagy szívószállal.
3/6 anonim válasza:
Én mindenképpen a MAMost ajálanám.Kipróbáltam az adventest is de nagyon nem jött be.A mamnak 2 féfe is van a te kicsid számára az enyém 12 hónapos és nagyon szereti.
4/6 anonim válasza:
Szia! Én is csőrös poharat vennék neki, nekem a lányom 10 hónapos és csőrösből iszik. De egyébként ha cumisüveget akarsz venni /teához vagy vízhez/ akkor sima bárhol kapható baby bruinos lukas közepű a legjobb szerintem, mert ezt könnyedén megfogja ő is. És benne van a cumi is, ennél nem számít hogy mekkora lyuk van rajta.
5/6 anonim válasza:
Ha eddig nem használtatok cumisüveget, akkor szerintem már ne is szoktasd hozzá. Inkább tanuljon meg lassan pohárból inni. Utazáshoz jók a csőrös poharak. Mi az Aventes üveghez vettünk kemény itató fejet, szelepes így nem folyik ki az innivaló. Bár itthon kiveszem belőle a szilikont, mert a fiam így szivesebben használja.
6/6 anonim válasza:
Nem kell már cumi. Vegyél szivószálat, vagy szopókás üveget. Azzal próbálkozz.
A lányom 22 hónapos és mindenféle üvegből, pohárból egyedül iszik,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!