Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Örüljek vagy aggódjak?

Örüljek vagy aggódjak?

Figyelt kérdés
Igazából arról van szó, hogy a kisfiam (18 hónapos múlt) mindenkivel nagyon jól elvan :) bújik a gyerekekhez a játszótéren, a bölcsiben, megöleli őket, néha más anyukákat is. Nagyon édes, és tudom, hogy nem azért csinálja ezt, mert tőlünk nem kap elég szeretetet, hiszen imádjuk, nagyon szeretetre méltó, mi is folyton ölelgetjük :) csak néha olyan fura látni, hogy másokkal is mennyire közvetlen, barátkozós. Vagy jól van ez így, inkább örüljek neki? :)
2014. okt. 3. 14:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Én orulnek, h ilyen kiegyensulyozott, boldog babam van :-D. Gratulalok hozza!!
2014. okt. 3. 15:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 10 hónapos és ő is nagyon barátkozó , kedves mindenkivel , állandóan vigyorog. Meg va ennek is az előnye és hátránya is. Majd okosan kell nevelni ,hogy tudjs a határokat.
2014. okt. 3. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!