Mit adjak a báránybundás extravastag kezeslábas anorák alá? 8 hós a kislányom, kérlek többen írjatok, tényleg nem tudom
Mindenki mást mond,nekem meg első gyerkőc,se közel se távolt a rokonok közt kisgyerek nincs.
Nagyon vastag anorák,nem is láttam ilyet itthon,ezt mi is külföldrpl kaptuk.
A védőnő "nagyon kisegített",mikor azt mondta,hogy ne öltöztessem túl mert akkor attól fázik meg,de azért amikor minuszok vannak legyen rendesen aláöltöztetve a dolgoknak,rétegesen.
Hát ezzel nem vagyok kisegítve.
Nekünk sima bélelt overál van, az alá hosszúujjú bodyt,vékony pulcsit,és nadrágot adok,ha nagyon hideg van akkor megtoldom egy harisnyával. Viszek takarót is, de azt ritkán teszem rá, csak ha esik a hó vagy ilyesmi...
Ha báránybundás akkor elég harisnya és hosszúujjú body,mert az nagyon meleg,és jól szigetel.
Szia!
Nekunk gyapju overalunk volt amikor a fiam ujszulott volt.Gondolom valami hasonlorol beszelsz Te is:)
En akarmi is volt rajta,(kis nadrag,bodyval,vagy rugi)adtam meg ra egy kis pulcsit is.Ennel jobban sosem oltozettem fel,bar mi Hollandiaban elunk,es itt azert nem ropkodnek ugy a minuszok.Ezt amit en most irtam neked,kb 0fok korul ertsd,es akkor talan igy tudsz viszonyitani.
Eddig nekünk is ilyen sima bélelt volt,de azt kinőtte már,nem tudom ráadni ha normálisan alá akarom öltöztetni.
És most azért csak minusz 5 fok van itt,inkább rákérdeztem itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!