Baba hallása? Fülzsír?
Van köztetek olyan, akinek a babájának nem újszülötten végezték el a hallásvizsgálatot, hanem pár hetesen és a gép vélhetően azért nem mutatott hallást, mert a baba fülében nem indult meg a zsír kifolyása és tömve volt zsírral, ami visszafogta a válaszrezgést?
Hogy segítettetek rá, hogy meginduljon a zsír és kijöjjön?
Egy hónap múlva vissza kell mennünk és ha akkor is ilyen tömvlesz a most 8 hetesem füle, akkor fülmosás, amit szeretnék elkerülni, de ugye fültisztító pálca, vagy fülspray szóba sem jöhet, akkor mit csináljak?? (Mikor szárazra törlöm a fülkagylót, még mindig teljesen tiszta a textil)
(Egyébként biztos vagyok benne, hogy hall a kis drágám és nem trehány vagyok, mielőtt bárki leszólna, hogy miért koszos a babám füle, valamiért nem indult még be az öntisztítása)
Köszönöm a válaszokat
Köszönöm a válaszokat!
Erre a paraffinos dologra rákérdezek majd, de akkor türelmesnek kell lennem... csak remélem nem fog begyulladni a füle a zsírtól...
Kedves utolsó, megnyugtató volt olvasnom, hogy nem egyedi a problémánk, mert bár tudom, hogy hall, mégis beleültették a bogarat a fülembe, meg rossz azt hallani, hogy valami nem ok... de a válaszodnak örülök...
Jó egészséget mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!