SOS! Hogy kell ezt kimondani: Pulv. Calc. Lactophosph?
Figyelt kérdés
Hasmenése van a babámnak és a védőnő mondta, hogy ezt írassak ki a dokinővel telefonon és majd valakit elküldök érte. De a védőnő olyan furán mondta a nevét.
Nem akarok bénázni a telefonban.
Amúgy van itthon, csak decemberben lejárt. Az már nem jó ugye?
Vagy esetleg lehet recept nélkül is kapni?
2010. jan. 22. 09:21
1/5 anonim válasza:
Szia!Ez egy por ha jól sejtem.Pulvisz Kalcium Lactofoszf.De csak talán!De ha nem akarsz bénázni a telefonban mond azt hogy megy a hasa a babádnak és valamilyen por állagú gyógyszert szokott kapni.Egyébként biztosan nem mondanának semmit arra ha nem tudod a nevét hiszen nem a kötelező tudni!!
2/5 anonim válasza:
Szia!
Ha van otthon ilyen gyógyszer megtudod nézni a teljes nevét. Vagy ott is így van rövidítve? Ennek a rövidítésnek a kiejtése: pulv. kalc. laktofoszf.
De szerintem a doktornő tudni fogja miről van szó, ha megmondod, hogy hasmenéses babának kell. A decemberben lejárt gyógyszert biztosan nem használnám fel.
Jobbulást a babádnak!
3/5 anonim válasza:
Mi másodszorra már recept nélkül vettük.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Közben már megoldódott a dolog. Felhívtam a dokit és azt mondta, hogy nincs is szükség a porra, mert valószínűleg azért volt hasmenése a babónak, mert túlette magát.
2010. jan. 22. 16:50
5/5 anonim válasza:
Ez jó hír! További jó babázást és jó egészséget nektek!
2. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!