Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tanitsam meg a 8honapos...

Hogy tanitsam meg a 8honapos babamat egyedul jatszani?

Figyelt kérdés
nem akar maga meglenni.csak akkor jatszik ha mellette vagyok
2014. okt. 2. 16:24
 1/10 anonim ***** válasza:
18%

Egyedül hagyod a játékaival, akkor is ha hisztizik. Csak akkor menj oda hozzá, ha az feltétlenül szükséges.

Rövidesen fog egyedül is játszani. Csak megszokta, hogy mindig mellette vagy.

2014. okt. 2. 16:34
 2/10 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy probaltam, de egyszeruen veri magat a foldhoz vagy ha ketrecben van akkor a ketrec alljahoz es annyira sir h levegot se kap
2014. okt. 2. 16:36
 3/10 Julie S ***** válasza:
69%
Az en egyeves lanyom altalaban tiz, max husz percet van el egyedul. Ezt kb napi 2-3 alkalommal. Nem tanitottam ra, csak valami erdekes molyolnivalot kell adjak neki. Utana viszont jon utanam es raul a labamra, vagy kapaszkodik belem. Engem nem zavar, nem akarom egyedul hagyni, ha o nem akarja. Te miert akarod?
2014. okt. 2. 16:45
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Azért akarja, mert van más dolga is, gondolom én....Próbáld meg hagyni kicsit, időnként menni és megnyugtatni, hogy lássa nincs egyedül. Sok sikert!
2014. okt. 2. 16:53
 5/10 A kérdező kommentje:
nem akarom en magara hagyni, csak jo lenne legalabb megfozni.naponta 3x alszik 30 percet,ez ido alatt nem sokat tudok csinalni
2014. okt. 2. 17:29
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Ez még korai... Főzz könnyebb ételeket! Örülj neki, ha ennyi idősen elvan 10 percet egyedül!
2014. okt. 2. 18:04
 7/10 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat
2014. okt. 2. 18:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én babám 1 éves, nem sokat van el egyedül. Meg változó, hogy mennyit és milyen időszakban (max. 15 percet). Minden nagyon érdekli. Ha férjem itthon is van jön utánam, és ő is látni akarja. Megpróbálok pár dolgot leírni hátha valami beválik:

- ültesd etetőszékbe és húzd közel magadhoz, hogy lássa mit csinálsz. Ha már unatkozik akkor adj neki valamit a kezébe pl. kistányérját vagy olyan tárgyat ami biztonságos

- én mindig miután elalszik utána kezdek el főzni (kb. 21:15 után) igyekszem gyorsan elkészíthető ételeket kitalálni amit ő is ehet. A következő napra max. a köret marad, ha azt el tudom gyorsan készíteni amíg délelőtt alszik (ha alszik).

- napközben együtt megyünk bevásárolni

- a porszívózás eddig úgy ment, hogy a férjemet elküldtem a babámmal sétálni (nagyon fél a hangjától)

- egyébként fogom a seprűt és összeseprem, persze a babámnak is meg kell mutatni

- ha pl. a ruhákat pakolom a szekrénybe akkor jól eljátszik egy-két darabbal

Tudom ez körülményes, fárasztó és hosszadalmas. Legalább hamarabb megtanulja.

2014. okt. 2. 19:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Pont benne van a szeparációs szorongás időszakában, ha ezen túl lesz, könnyebb lesz. Ennyi idősen az enyémet sem lehetett 10 másodpercre sem magára hagyni, rögtön sírt.
2014. okt. 2. 21:06
 10/10 Julie S ***** válasza:

Hat, ez egy ilyen idoszak. Nekem se jut idom mindenre, amire kene. Es en raadasul egyetemre jarok, szoval meg tanulnom is kell/kene. De hamar elmulik ez is.

En akkor fozok, amikor a parom elviszi jatszoterre a lanykat. Es kozben meg takaritok is gyorsan. Mosast bepakolni egyutt szoktunk, teregetni is, kicsit lassabban megy, de kap mondjuk egy-ket zoknit es azzal elvan addig. Minden egyebet meg este szoktam megcsinalni, amikor mar alszik. Ejfelnel elobb nem is megyek aludni.

2014. okt. 2. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!