13 hónapos babám sugárban hányt az este, de még az ebédjét is kidobta emésztetlenül! Hogy lehet?
Figyelt kérdés
Ebédre kerti zöldfőzeléket evett pulyahusival, és az összes zöldség még a gyomrában volt! Azóta uzsi is volt(banán piskótáva) és vacsi(sinlac) is, minden kijött! Nem értem hogy lehet ez! Mondjuk így sincs sajnos minden rendben a gyomrával, nem is hízik, de csak február végére kaptunk gasztroent.-re időpontot kivizsgálásra. többször is hányt már sajnos sugárban, de akkor nem ilyen korai étkezésből maradottat. A doktor is tudja ezeket, de 2 hónapot kell várni egy kivizsgálásra, ami önmagában is bosszantó! Valakinek volt hasonló?2010. jan. 21. 23:18
1/7 anonim válasza:
hát nemtom... nincs más semmibaja? ez nagyon súlyos hányásnak tűnik, én biztos bevinném az ügyeletre. kiszárad szegény, ráadásul még csak tápanyagot sem tudott magához venni....
2/7 anonim válasza:
Nemtudom jártok e közösségbe!Azt tudom hogy most ennek az ideje van!a hányás hasmenésnek!A lányom is benne volt, és én is!Próbálj neki folyadékot adni, és ha még hányna adj neki dedalon kúpot, ha nem megy a hasa!Különben b6 vitamint!Minél több folyadék a lényeg, 1-1 kortyokban!Pl hideg tea!cukor nélkül, akár egy csipet sóval!Nem kell hogy érződjön rajta a só, ha benne van már elég, az megköti a szervezetében a vizet!nehezebben szárad ki!Az hogy az ebédet adta ki a gyomra nem meglepő hiszen egy vírusnál ez normális, mert akár 1 napot is lappang!Én éjszaka lettem beteg, és én is az ebédet hánytam ki szinte emésztetlenül!Ha van normaflorod azt is adhatsz neki, és görcsoldót ha esetleg görcsölne a hasa!
Jobbulást!
3/7 A kérdező kommentje:
Teát ivott hányás után és egy deadalon kúpot is kapott. Most alszik mint a tej. Hányás után már jobb kedve volt, meg vigyorgott is összevissza.
2010. jan. 21. 23:37
4/7 anonim válasza:
Előző vagyok!1 hányástól nem kell az ügyeletre rohanni, annyitól nem szárad ki!Pótold a folyadékot!, és várd meg hogy benne marad e!
5/7 anonim válasza:
Igen a dedalontól alszik!Készülj fel éjjelre egy bilivel az ágya mellé, és aludj mellette!Én is ezt csináltam 2 éjjel a lányommal!Felváltva hánytunk!ha felébred kínáld hideg itallal, de csak 1-2 kortyot rakj a pohárba, vagy cumisüvegbe esélye se legyen sokat lehúzni, akármilyen szomjas!Várj pár percet, és utána ihat ismét!
6/7 A kérdező kommentje:
Most már jobban van, most evett sinlacot cumisüvegből,mert már éhes volt.Köszönöm a válaszokat!Igen,én sem rohanol egyből azért minden miatt az ügyeletre, pedig kb 500mre van, de szerncsére most eddig nincs nagyobb baj, remélem nem is lesz már!
2010. jan. 22. 06:48
7/7 anonim válasza:
Szia.Hogy van a babád?Eszembe jutottál reggel mikor a hűtőben épp nézegettem , szelektáltam a gyógyszereinket, és a dedalon kúp a kezembe akadt!Remélem minden rendben van vel4!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!