Pont 1 éve fogant a kislányom aki ma 16 hetes! Olyan hihetetlen?
Annyira boldog vagyok, 1 éve nem is gondoltam volna csak reméltem! Gyönyörű terhességem volt, a szülés is csodás élmény maradt (igaz császár volt). Még el sem hiszem a mai napig sem, pedig lassan már 4 hónapos lesz! A világ legjobb dolga anyának lenni!
Ne haragudjatok hogy leírtam, de annyira boldog vagyok! :)
(ez a tavalyi hőgörbém: [link] )
:) Köszönöm.
Ti is szoktatok visszagondolni? Hogy mi volt akkor, mire gondoltatok (mármint hogy "jaj, vajon mi lesz 1 év múlva)?
Gratulálok!
Én is nagyon sokat gondolok vissza a terhességemre. Hármasikreket hordtam ki, és így itthon kellett maradnom, szinte egész nap feküdnöm kellett (volna.. :) ) Nagyon boldog vagyok a három csöppségemmel, ők most 7 hónaposak, de azért eszembe jut az is, hogy akkor mennyire untam magam, milyen sokat tudtam aludni, most meg! Mindenki mondta, pihenjem ki magam, mert utána már nem lehet, hát én próbáltam, de úgy 3-4 hónapos korukra már "elfogyott"!
De jó olvasni, hogy Ti is nosztalgiáztok! :)
Én is gratulálok a sok kis picurhoz! A hérmasikres anyukának külön elismerésem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!