Milyen hintát vegyek a 3 hónapos babámnak?
Olyat semmiképp ne vegyél még, amiben ülnie kell. Ilyen típust akkor szabad használni, ha már magától ül, támasztás nélkül.
Ringatható bölcső?
Lányomnak Fisher Price dzsungeles volt. Zenél, rezeg, több sebességgel hintázik. Nagyon szerette, a zenéjét is.
Ennek a hintának elég mély az ülőrésze, amikor pici volt a babám, ki kellett párnázni, hogy ne terhelje a gerincét. Amint fel tudott ülni, előredőlt benne és így nem tudott hintázni, mert a súlypontja előre került :)
Van ennél jobb választás is, de nekünk erre a pár hónapra tökéletesen megfelelt (használtan vettem újszerű állapotban és ugyanannyiért tudtam eladni)
Vászon hintát. Nem kell szerintem adamo hinta, ez a vászon a töredékért van. A lányom is sokáig napközben a hintába aludt, csak később felült benne és féltem nehogy kiessen.
Például:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!