Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szokott köztetek nézeteltérés...

Szokott köztetek nézeteltérés lenni a párotokkal amiatt, hogy olyan ételeket ad a babának, gyereknek, amit te nem szeretnél?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 10:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó előtti hozzászólónak: Kicsit gyenge a felfogóképességed. A kérdező azt helytelenítené ha a hozzátáplálást szalonnával kezdenék, és édesség címszó alatt sem az almáskekszet értette, nanem a tömény dolgokat és teljesen igaza van ha ezt egy 4 hónaposnak még nem adja.
2010. jan. 23. 15:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én vagyok a főnök, mindenki megkérdez, mielőtt bármit adnak a gyereknek. Azt is, hogy mit adhat és azt is, hogy mikor. Pedig már 19 hós. Szerintem ez így van rendjén.
2010. jan. 23. 15:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szokott lenni, bár nem komoly, mert ő nem ad, csak adna, vagyis megkínálná, de nyilván ha mondom, hogy ne, akkor nem adja. Tejszínhabot, nápolyit, narancslét nyalogat tőle a féléves gyerek :) de nem vészes, szóval csak vita van esetleg, veszekedés nincs.
2010. jan. 23. 15:55
 14/18 anonim ***** válasza:
48%
kedves 15.16-os, gondoltam, hogy nem kéne hozzá szólnom az ilyen színvonalú társalgáshoz, de lehet az én felfogásom gyenge, magyarázd el légyszíves. idézem a kérdezőt: miért akar szalonnát adni neki, ha már LEHET? Mit jelenthet vajon a mondat végén ez a lehet szó? A hozzátáplálás kezdetét? mert szerintem azt, hogy lehet neki szalonnát adni a kora alapján. Köszi a válaszod.
2010. jan. 23. 17:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Apósékkal voltak komoly viták, a férjemmel soha. A harmadik gyereknél törődtek bele, hogy ebben nincs kompromisszum.
2010. jan. 23. 20:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Nálusk én vagyok a bátrabb de azért ha mondhatom a szalonna is belefér néha meg kell atlálni az arany középuat
2010. jan. 23. 20:52
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
nem,mindig megkérdezik,mindenki.A párom meg pláne.de nem csak azért mert nem ő van vele,és nem nagyon tudja,hanem mert nem akar baj a saját fiának.Mert ha túl nehéz,ha túl fűszereset,vagy olyan ételt kap amire érzékeny esetleg akkor sokat fog szenvedni.erjedni fog a beleibe,fájni fog a pocija,hasmenése,kiütése lesz.Ha ezt akarja a saját gyerekének,akkor csak tegye.szerintem figyelni érdemes azért ezekre a dolgokra.mi 1 évesek vagyunk de még vannak dolgok amiket nem adunk neki,pont az iménti okok miatt.ők még gyerekek és nem felnőttek.ezt nem szabad elfelejteni.egy szalonna a felnőttnek sem egészséges,hát még a gyereknek.A sok zsír,cukor,felboríthatja a egyensúlyt a szervezetébe.persze lehet őket lazábban etetni egy idő után,szinte bármit de ésszel.
2010. jan. 24. 08:17
 18/18 anonim ***** válasza:
15:16 os vagyok. Gondolom a vita abból fakad, hogy a férje előbb akar olyasmit adni, amit nem kellenne, a válaszoló egyébként is túl messzire ment.
2010. jan. 26. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!