Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A két hónapos oltás okozhat...

A két hónapos oltás okozhat étvágytalanságot?

Figyelt kérdés

Babám tegnap du. kapta meg, tegnap még jól evett, aludt is, de hajnalban meg reggel nagyon keveset (50-et és 70-et) evett. Már meg szokta enni az evésenkénti 120-130 milijét.. most meg nem eszik. Lehet az oltástól? Vagy a tegnapi makrélafilé nem ízlik neki, amit ettem? :o)

Most is csak kiabál, nyűglödik (nem sírás, nem hiszti, csak kiabál a kiságyban, ahelyett, hogy aludna) Cicit többször adtam már neki, csak cummog és azon bezzeg bealszik. De ahogy felveszem, hogy a kiságyba raknám, vagy bárhová, felébred.

Az az igazság, hogy én is nagyon álmos vagyok, így kicsit türelmetlen is, és aludnék már, ha a bébci is aludna...

(tegnap semmi baja nem volt, nem lett lázas, és anyatejes)

2010. jan. 21. 09:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Elvileg lehet az oltástól, bár nekem a kisfiamnál nem volt ilyen. Viszont nyűgös volt még másnap is. Azért alszik el a cicin, mert jólesik neki a közelséged és megnyugszik tőle. Most vedd magadhoz nyugodtan és foglalkozz vele, ha kell egész nap. Meglátod tök nyugodt lesz. Egy naptól pedig nem lesz ölbekapatott! :)
2010. jan. 21. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!