Szerintetek hogy hangzik így ez a név?
Figyelt kérdés
Már tudjuk, hogy lány lesz, és mindkettőnknek nagyon tetszik az Izabella név, viszont a vezetéknevünk i-re végződik, konkrétan: Reményi. Tudom, hogy alapvető szabály, miszerint nem adunk így nevet, viszont annyiszor mondogattam már hangosan, hogy egyszer úgy érzem, nem probléma, másszor meg azt, hogy ez így nem lesz jó.
Kívülállók véleményére lennénk kíváncsiak, szerintetek hogy hangzik? Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2014. szept. 25. 21:43
11/13 anonim válasza:
Nekem tetszik. Engem pl. Orsolyának hívnak, a vezetéknevem pedig hosszú "ó"-ra végződik. Kicsit egybeolvad, amikor kimondom, de eddig még mindenki megértette.
12/13 anonim válasza:
Szia. Én is betartottam névválasz
tásnál ezeket a szabályokat, fontosnak is tartom. Ezzel együtt szerintem nyugodtan adjátok, mert szerintem nem hangzik idegenül, sőt. Szerintem nagyon szép. Nem fognak visszakérdezni, mert szép, közismert keresztnév. Meg fogják dícsérni igy együtt.
13/13 anonim válasza:
Szerintem szép és nem baj, ha egybeolvad. Jól hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!