Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit énekeltek esténként,...

Mit énekeltek esténként, mivel altatjátok babátokat?

Figyelt kérdés
9,5 hónapos lányom eddig egyedül aludt el, most kb 3 hete van olyan este (heti 1-2x), hogy csak akkor alszik el, ha a Micimackót énekelem. Ti mit énekeltek neki?
2010. jan. 20. 22:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Az én kislányom imádja a Paff a bűvös sárkányt, de legjobban az "A part alatt..." szereti. Ezek inkább szórakoztatják. Elalváshoz inkább csak úgy dúdolgatok neki, össze-vissza, lényeg hogy lassú és dallamos legyen.
2010. jan. 20. 22:50
 2/15 anonim ***** válasza:
Mikor pici volt a Tavaszi szél vizet áraszt volt a menő, arra gyorsan elaludt.aztán zavarta az ének..most 17 hós és éjszak éneklek neki mikor megébred és pánikol.az én elmentem a vásárba jó hatással van rá, mosolyog rajta, de elaludni nem alszik el, de legalább a pánikolás abbamarad
2010. jan. 20. 22:51
 3/15 anonim ***** válasza:
A kedvencek: Pál, Kata, Péter (28x esténként):), jaj de pompás fa(még karácsonyi feeling van), A part alatt..., Mély erdőn, Télapós dalok... ilyesmik, de már hangolunk a tavszra:)
2010. jan. 20. 23:08
 4/15 anonim ***** válasza:
VUK!Megállás nélkül.Imádja!!De a karácsony miatt jézuskás és télapós dalokat is énekeltem neki de az elalvós a VUK maradt.(fürge róka lábak..)néha le is szoktuk játszani neki a You Tube-n nyitott szájjal nézni,aztán elalszik a drágám.
2010. jan. 20. 23:11
 5/15 anonim ***** válasza:
Most első osztályos dalokat.Méz, méz, méz...Hajlik a meggyfa stb.Vannak itthon alsó tagozatos énekkönyvek, azokból válogatok.
2010. jan. 21. 08:05
 6/15 anonim ***** válasza:
08:05-ös vagyok .Van még egy gyerek dvd-nk is, ami nagyon jó.Lehet választani, hogy gyerekek énekeljenek, vagy karaokezni szeretnénk.Az utóbbit csak én csinálom:)Bújj-bújj zöld ág a címe.
2010. jan. 21. 08:09
 7/15 anonim ***** válasza:
Bóbita:)
2010. jan. 21. 08:37
 8/15 anonim ***** válasza:
charlie: aludj el kisember :))
2010. jan. 21. 08:45
 9/15 anonim ***** válasza:
Az én kislányom a Lencsi lányt szereti nagyon:)
2010. jan. 21. 08:49
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem 2 éves fiam van. A Halász Judit Luca babáját szereti meg az Én kicsi pónimat...hmmm fogalmam sincs hogy alakult igy (mindkettő jó lányos:)) de ezeket kéri.
2010. jan. 21. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!