Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit eszik egy 6 hetes baba?

Mennyit eszik egy 6 hetes baba?

Figyelt kérdés
5 hetes a fiam...szopik is de potolni kell tappal mert nem eleg neki a tejcsi.Mennyit eszik ebben a korban egy ennyi idos baba?..es kb. hanyszor?
2008. aug. 10. 09:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Az én lányom 6 hetes és naponta 7-8-szor, de van, hogy még többször szopizik. Esti etetésnél pedig 130ml tápszert kap és utána még cicizik is. Éjjel 2-szer kell fel enni.

A nagykönyvben az van írva, hogy 6-8-szor kell enniük és 90 ml az adag. Szerintem babája válogatja. Mindig akkor adjál neki cicit amikor éhes, próbáld meg mindkét cicidből megetetni és csak akkor adjál neki tápszert, ha nagyon muszáj.

2008. aug. 10. 10:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy a babák étvágya napszakonként változik, lehet, hogy nem is éhes csak szomjas. Van amikor nekem is nem csak este kell tápszert adnom, hanem pluszban nappal is, de ez ritka.
2008. aug. 10. 10:27
 3/7 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat
2008. aug. 10. 10:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Testsúly kg*150ml.Ez az átlag,de ettől eltérő lehet ez mindenkinél más.
2008. aug. 10. 11:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 7 hetes és neki is változó mikor mennyit eszik.Ez függ a melegtől,a baba súlyától és attól,hogy mennyit pihenek (mennyi tejci van a ciciben!:)akkor ha nem elég megkínálom a másik ciciből is.)

Igyál tejserkentő teát (Én a Laktoherb-et ajánlom!) és próbáld meg két ciciből etetni.Mindig azzal kezd a következő etetést amelyikkel abbahagytad. Vagy etesd meg és fej ki a maradékot.Hidd el utána elég lesz az anyatej is és nem kell tápszerezned.A cicid annyit fog termelni amennyire a babádnak szüksége lesz.(Az anya mell olyan mint a W.C tartály ha ürül akkor újra töltődik!!! Soha nem fogy ki!!!)

Ha naponta 3óránként eszik ahogy a nagykönyvben meg van írva akkor 6-7szer esznek a babák + éjjel 1*2szer.De sajna ők nem tudnak olvasni és akkor esznek amikor ők akarnak 1,5-2-3 vagy néha 4 óránként,de éjjel mi csak 5-6 óránként kelünk fel.

Kitartás vannak hullámvölgyek a kicsiknél!

Sok anyatejet kívánok neked!!!

2008. aug. 10. 11:18
 6/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a kedves szavakat:-)

Iszoma teat, fejek is....homeos bogyokat is szedtem..megse eleg a tejcsi.ez van...amennyi van mind neki adom:-))

2008. aug. 10. 12:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok. Én is próbáltam a homeos bógyot, de nem lett több tejem, a laktóherbtől sem. Most alkoholmentes sört iszom napi 1 dobozzal és most úgy néz ki elég, csak este kell pótolnom, hogy éjjelre elég legyen.

A homeopáthiás tejserkentővel vigyázni kell, mert ha tovább szeded, mint kell pont az ellenkező hatást váltja ki, én így jártam, majdnem elapadt a tejem.

2008. aug. 10. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!