Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, ha ugyanaz a rugi 2...

Baj, ha ugyanaz a rugi 2 napig van a babán?

Figyelt kérdés
10 hetes. Tehát ráadom az esti fürdésnél, másnap is abban van, abban is alszik. Majd a soron kovetkezo fürdésnel is azt kapja, aznap ejjel is abban alszik es csak 3. esti furdesnel cserelem. persze ha sokat bukik vagy barmi kifolyik a pelusbol akkor azonnal.csere. ja és van alatta minden hap tiszta body. abbol mindig ujat kap. Ti hogy csinaljatok, naponta cserelitek a felso ruhazatot is?
2014. szept. 23. 08:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%

Igen én mindig tisztát adtam rájuk. A mai napig igy teszek :)

3 gyerekes anyuka

2014. szept. 23. 08:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
igen én naponta cserélem azt is... éjszakára se adtam sose azt rá ami napközben rajta volt, arra van neki külön "pizsi" (azt mondjuk 3-4 naponta cserélem, de abban csak alszik) tudod nem is az, hogy ő lebukja és amiatt lesz koszos, de fogja az ember elég sokat... a te és rokonok- ismerősök kezétől lesz "piszkos"
2014. szept. 23. 08:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Míg ilyen pici volt, minden este fürdés után tiszta bodyt és rugit adtam rá. Abban aludt éjszaka és ha nem lett piszkos, kakis stb., akkor az volt rajta napközben. De este ismét tisztát kapott.
2014. szept. 23. 08:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Úgy csinálom, mint 2es. Külön van alvós ruhája, abból hetente kb. 2 fogy. Nappali viszont mindig tisztát adok rá, ráadásul általában cserélnem is kell napközben (megkezdtük a hozzátáplálást:)). Sétálni minden nap megyünk, ekkor természetesen átöltöztetem a kinti időjárásnak megfelelően (a body általában marad). De ez a kinti cucc szintén jó több napig, mivel egyszerre csak kb 2 órát van rajta.

Én amúgy is azt vettem észre,h más ruha kényelmes és praktikus éjszakára (pl. hosszú ujjú rugi) és más nappalra (pl. body + nadrág).

2014. szept. 23. 08:33
 5/12 anonim ***** válasza:

Én is másban altattam, mint amiben napközben volt.

Fürdés után mindig tiszta ruha, reggel pedig átöltöztettem. Mindháromnál így tettem.

2014. szept. 23. 08:33
 6/12 A kérdező kommentje:
igaz, ossze vissza fogdossuk. ezentul akkor inkabb en is cserelem :) koszi a valaszokat
2014. szept. 23. 08:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha tiszta, akkor nyugodtan.
2014. szept. 23. 08:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Éjszaka mindig rugiban alszik. Napközben body+nadrág. Minden nap új rugi és új nappali ruha.
2014. szept. 23. 08:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Éjszaka hálózsák + body. Ha napközben nem lett koszos a rugija, következő nap is megkapja (a bodyt esti fürdésnél cseréljük). A nagyoknál és a legkisebb 5 hetesnél is így csináljuk.

3 gyerekes anyuka

2014. szept. 23. 09:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Míg ilyen pici volt minden nap lebukta, így cseréltem, mióta nem bukik egy rugit többször használok éjszakára.
2014. szept. 23. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!