Mi okozhat a babáknál fuldoklásba torkolló sírást?
Babám 8 hetes, pár napja kezdte ezt csinálni, eddig sosem sírt ennyire. Lehet, hogy a hazautazás, a rokonlátogatás, a sok idegen barát, aki kiváncsi volt rá ennyire megzavarta és ennyire elfáradt volna? Mert más ötletem nincs a nagyon keserves, már saját magát hergelő fulldokló csak este jelentkező sírásra, ami már ordítás. Napközben jókedvű, mosolygós vidám baba, éjjel jót alszik, ha egyszer elalszik az egy órás bömbölés után...
Holna megyünk haza, remélem megszűnik ez a probléma, és nem lesz többet. De más babák is szoktak ilyet, látszólag ok nélkül. Miért jó ez nekik? Vagyis nem jó, de miért csinálják?
Nálunk is volt ilyen, pedig mi nem utaztunk sehova. Én is úgy gondoltam, hogy túl fáradt volt, hogy meg tudjon magától nyugodni. Kb. 3-4 hónapos korára hagyta el a menetrendszerű esti üvöltéseket, de a mai napig tud vígasztalhatatlanul, keservesen üvölteni néha-néha...most 8 hónapos.
Sajnos nem tudok ennél okosabbat, kitartás!
Lehet a fáradtság, valóban. Ma még itthonis csinálta, de bízom benne, elhagyja majd:-)
Tejet már rég nem iszom, lemondtam róla.
Nem a hasa, mert nem húzza a lábát. Ha a hasa fáj, nagyon rugdos.
Azért boldogulunk, köszönöm a válaszokat:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!