Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Őszintén beleteszitek...

Anyukák! Őszintén beleteszitek a babátokat bébikompba?

Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 18:09
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Akkor ennyi erővel sehova nem lehet tenni a babát! A járókáról is rosszat hallottam hogy nem ajánlják!! Akkor hova tegyem a gyereket mig dolgom van????
2010. jan. 20. 18:40
 12/20 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Szerintem sem egészséges,egyik kisfiamnak sem volt

2010. jan. 20. 18:46
 13/20 anonim ***** válasza:
85%

Nem! Nem is vettem neki. Lányom 9,5hónaposan mégis megtanult járni. Igaz még csak 4-5lépést tesz meg, de így is nagyon ügyes. Nem tartom jónak, hogy a baba így tanuljon meg járni,egyáltalán nem egészséges...

Ennek ellenére nem szolók bele, ha más beleteszi. EZ mindenkinek a maga döntése.

2010. jan. 20. 18:47
 14/20 anonim ***** válasza:
61%
18:47-es vagyok. Én úgy alakítottam ki a nappalit, hogy ott tudjam hagyni őket ha főzök, mosogatok vagy épp WC-re kell mennem. Tudom ez nem mindenkinek megoldható, de nekem szerencsére ment. Kicsi házunk van ezért bárhol vagyok látom mit csinálnak(ikrek). Járókánk sem volt a kis lakás miatt. Ha pedig ki kellett mennem, mondjuk postáshoz akkor a kiságyba tettem őket. 10-15percet ott is kibírnak. Néha többet is :)
2010. jan. 20. 18:52
 15/20 anonim ***** válasza:
61%
Nem.
2010. jan. 20. 18:57
 16/20 anonim ***** válasza:
51%

Nem értem aki nem használt soha bébikompot mért mondja hogy nem egészséges??

14hós a lányom és volt hogy beletettem,persze nem órákra,csak amíg elvégeztem a dolgom!És 11,5hós kora óta megy kapaszkodva,egyedül pedig 12,5hóa kora óta!

Semmiben nem gátolta meg a komp!És a gerince is ép és egészséges!

Ja és akinek a neurologus azt mondta hogy azért teszik bele mert nem szeretik,az lenne a kérdésem hogy:NORMÁLIS AZ AZ ORVOS????

tuti nem volt gyerekszobája!!

Amúgy tényleg provokatív kérdés!

2010. jan. 20. 19:16
 17/20 anonim ***** válasza:
85%

Én ezért nem tettem volna soha bele (egy szakember válaszai):

[link]

2010. jan. 20. 19:33
 18/20 anonim ***** válasza:
59%
Nem attól függ, hogy tudja-e valaki, hogy mi egészséges és mi nem hogy használta-e. Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Ahogy a még járni nem tudó baba vezetgetése, így a komp sem egészséges. Vagy ha jobban tetszik akkor nem természetes a babának. A kompban ül és ha balegondolsz Te sem jársz ülve... Nem vitázni akarok,de a véleménye mindenkinek meglehet. Lehet 100-ból 90 babának semmi baja tőle, de 10 babának sok gondot okozhat. Örülhet az aki ebbe nem esik bele, de ha megkérdezel egy olyat akinek gondja volt miatta, nem az lesz a válasza hogy nyugodt szívvel tedd bele a babád! De mint írtam ezt mindenki maga dönti el. A kérdező véleményekre volt kiváncsi, nem a másik kioktatása...
2010. jan. 20. 19:37
 19/20 anonim ***** válasza:
76%
Nekünk nincs, mert én is csak rosszakat olvasok róla. Viszont van járókánk. Én a járókáról egy cikket olvastam, ami azt írja, hogy nem jó, mert hamarabb felállásra készteti a gyerket, mert meg tud benne kapaszkodni, és így hamarabb feláll. Te mi rosszat olvastál a járókáról?
2010. jan. 20. 20:20
 20/20 Nikcsi ***** válasza:
55%

Oszinten? En sosem tartottam jo dolognak, de ez az en szemelyre szabott hulyesegem. Abszolult nem itelek el senkit aki hasznalja.

Kedves kerdezo...hova teszem a babamat amig dolgom van? Nincs jarokank, nem azert mert barmit is hallottam rola, hanem mert egyszeruen nem kellett. Amig nem tudott maszni addig tok jol elvolt a jatszoszonyegen, pihenoszekben, vittem magammal ahol eppen dolgom volt, akar a konyhaba is. Mikor mar maszott, ulni tudott egyszerubb lett a helyzett, jott velem mindenhova ha akartam, ha nem. :) Ha foztem, akkor o addig pakolta a muanyag edenykeket, ha porszivoztam akkor is ott legyeskedett korulottem, nem tartott sokkal tovabb, felmosasnal meg nemes egyszeruseggel az etetoszekbe teszem. Egy kicsit tovabb tart minden, de igy legalabb o is erzi hogy reszese a dolgoknak. :) Egyedul a gaztuzhellyel volt aprobb problemank, de par nap alatt megtanulta hogy nem szabad a kozelebe jonnie, mikor anya foz. Kb. 200x pakoltam arebb eroteljes NEM kisereteben, de azota sincs gond belole. :)

2010. jan. 21. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!