Anyukák! Őszintén beleteszitek a babátokat bébikompba?
Szia!
Szerintem sem egészséges,egyik kisfiamnak sem volt
Nem! Nem is vettem neki. Lányom 9,5hónaposan mégis megtanult járni. Igaz még csak 4-5lépést tesz meg, de így is nagyon ügyes. Nem tartom jónak, hogy a baba így tanuljon meg járni,egyáltalán nem egészséges...
Ennek ellenére nem szolók bele, ha más beleteszi. EZ mindenkinek a maga döntése.
Nem értem aki nem használt soha bébikompot mért mondja hogy nem egészséges??
14hós a lányom és volt hogy beletettem,persze nem órákra,csak amíg elvégeztem a dolgom!És 11,5hós kora óta megy kapaszkodva,egyedül pedig 12,5hóa kora óta!
Semmiben nem gátolta meg a komp!És a gerince is ép és egészséges!
Ja és akinek a neurologus azt mondta hogy azért teszik bele mert nem szeretik,az lenne a kérdésem hogy:NORMÁLIS AZ AZ ORVOS????
tuti nem volt gyerekszobája!!
Amúgy tényleg provokatív kérdés!
Oszinten? En sosem tartottam jo dolognak, de ez az en szemelyre szabott hulyesegem. Abszolult nem itelek el senkit aki hasznalja.
Kedves kerdezo...hova teszem a babamat amig dolgom van? Nincs jarokank, nem azert mert barmit is hallottam rola, hanem mert egyszeruen nem kellett. Amig nem tudott maszni addig tok jol elvolt a jatszoszonyegen, pihenoszekben, vittem magammal ahol eppen dolgom volt, akar a konyhaba is. Mikor mar maszott, ulni tudott egyszerubb lett a helyzett, jott velem mindenhova ha akartam, ha nem. :) Ha foztem, akkor o addig pakolta a muanyag edenykeket, ha porszivoztam akkor is ott legyeskedett korulottem, nem tartott sokkal tovabb, felmosasnal meg nemes egyszeruseggel az etetoszekbe teszem. Egy kicsit tovabb tart minden, de igy legalabb o is erzi hogy reszese a dolgoknak. :) Egyedul a gaztuzhellyel volt aprobb problemank, de par nap alatt megtanulta hogy nem szabad a kozelebe jonnie, mikor anya foz. Kb. 200x pakoltam arebb eroteljes NEM kisereteben, de azota sincs gond belole. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!