A 150-200g mennyi gyümölcsnek felel meg?
Figyelt kérdés
Azt írják, ez jelenti a teljes adagot, amivel ki lehet váltani egy szoptatást.
Lehet csak én vagyok ennyire tudatlan, de ez hány alma vagy banán, vagy barack stb?
2010. jan. 20. 10:24
1/5 anonim válasza:
nem vagy tudatlan. én mérleggel mérem mindig :)
2/5 anonim válasza:
Vegyél egy 2dl poharat,vagy aventes poharat(az mércés) és tedd bele a lereszelt almát vagy banánt,barackot. Nem lehet azt írni hogy 2 alma vagy 2banán, mert nem egyformák, így lehet 2nagy alma, vagy 4kisebb.
3/5 anonim válasza:
Szia! Az az igazság, hogy én sosem mértem. Amennyit szívesen megettek a gyerekeim, annyit kaptak..ha már elfordították a fejüket és nem ettek semmiféle trükkre sem, biztos, hogy jóllaktak, főleg, ha a felkínált cici se kellett vagy nem keresték :) Egyébként mi se eszünk mindig ugyanannyit. Egyszer többet, másszor kevesebbet, a babák is ugyanígy vannak.
4/5 anonim válasza:
Az előttem szólóval értek egyet. Se a tejet, se a gyümölcsöt nem mérem. Mondjuk a saját kajámat se. :)
5/5 anonim válasza:
Direkt nem mértem sosem, de az Aventes pohárban keverem és melegítem a kaját, és az 180-ig van mércézve. Én púposra tömöm, tehát kb. 190-200 lehet, és megeszi a lányom.
Namost ez a mennyiség 1 nagyobb almát, 1-2 kifilézett mandarint és 1 mandarin levét tartalmazza.
De a legjobb, ha megcsinálod, eszik a gyerek, amennyit kér, ha nem kéri, a maradékot edd meg, vagy tedd el a hűtőbe és kínáld meg cicivel. Ha jóllakott, eszében sem lesz szopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!